Wie doet Private Health Insurance Cover?

Wie doet Private Health Insurance Cover?

Particuliere ziektekostenverzekering plannen bieden medische dekking aan mensen van alle leeftijden. Miljoenen mensen worden gedekt door het gezondheidsbeleid die rechtstreeks gekocht van verzekeringsmaatschappijen of via hun werkgevers. Dit beleid helpen betalen voor de kosten van de medische diensten die nodig zijn door de verzekerde om gezond te blijven of te herstellen van ziekten of verwondingen. Verzekeringsmaatschappijen, echter niet voorzien in de dekking voor alle personen die een aanvraag voor de zorgverzekering.

Soorten Private Health Insurance Beleid

Vrijwaring gezondheid en beheerd gezondheidszorg plannen zijn twee soorten van particuliere ziektekostenverzekering opties beschikbaar in de Verenigde Staten. Beschouwd als de natie de traditionele gezondheid plannen, schadevergoeding ziektekostenverzekering aan te bieden leden een maximale vrijheid en flexibiliteit met hun gezondheid beslissingen, zoals ze in staat om medische hulp in te roepen van de artsen van hun keuze. Dit zijn fee-for-service plannen en vergoeden leden voor medische kosten nadat ze hun diensten ontvangen heeft. De leden zijn verantwoordelijk voor het indienen van de aanvragen correct om tijdige betalingen van hun verzekeraars ontvangen.

Managed Health-Care Plans

Beheerd gezondheidszorg plannen zijn ontworpen om betaalbare dekking te voorzien van hoogwaardige medische diensten. Verzekeraars van deze plannen contract groepen van artsen om medische zorg te bieden tegen gereduceerde tarieven in ruil voor patiënten. De leden worden voorzien van een groep artsen in hun geografische locaties en minder betalen uit eigen zak. Dit is echter niet het geval als leden besluiten andere artsen die niet binnen het netwerk. Aangezien de tarieven niet wordt onderhandeld met niet-netwerk artsen, leden betalen hoger eigen risico en coinsurance bedragen voor deze bezoeken en, in bepaalde gevallen, zijn verantwoordelijk voor hun gehele arts wetsvoorstel zonder verzekering.

Overwegingen

Ziektekostenverzekering plannen worden betaald door de premies, die gebaseerd zijn op de door de aanvragers verstrekte informatie. Voor individueel eigendom beleid, verzekeringsmaatschappijen accepteren of weigeren kandidaten op basis van hun persoonlijke informatie, zoals hun leeftijd, gezondheid status, geslacht en beroepen. Aanvragers zijn ook onderworpen aan een medisch onderzoek en een antecedentenonderzoek. Voor groep plannen, worden de premies op basis van de door alle leden ingediende informatie. Lagere premies vertegenwoordigen minder risico voor de verzekeraars. Bijvoorbeeld, de premies lager zijn wanneer gezonde mensen overtreffen degenen die een medische aandoening heeft.

Groep versus individuele Health Plans

Onder-groep gesponsord gezondheid plannen, worden alle in aanmerking komende aanvragers dekking verleend ongeacht hun medische geschiedenis. Leden betalen ook lagere premie bedraagt ​​sinds werkgevers betalen meer dan 70 procent van de verzekering de kosten, volgens de National Coalition on Health Care. Echter, een individueel eigendom beleid is draagbaar en kan worden genomen met de eigenaar als hij besluit om van baan te veranderen. Deze gezondheidsbeleid kan ook worden afgestemd op de behoeften van de verzekeringnemer te voldoen. Hij heeft de bevoegdheid om ofwel toe te voegen plan van functies en opties die zichzelf en / of zijn familie ten goede of elimineren die die niet nodig zijn om geld te besparen.

Reeds bestaande voorwaarden

Het is misschien moeilijk voor individuen om de particuliere ziektekostenverzekering krijgen als ze reeds bestaande voorwaarden, die medische problemen die individuen hebben voordat ze toegepast voor de verzekering zijn. Als ze de dekking wordt verleend, worden ze geconfronteerd met hogere premies en beperkingen. De meest voorkomende reeds bestaande aandoeningen omvatten diabetes, artritis, zwangerschap en obesitas. Als verzekeraars verlenen personen met reeds bestaande voorwaarden dekking, leggen zij wachttijden dat de betaling voor de behandeling van deze aandoeningen voor een periode van tijd te beperken --- meestal 12 tot 18 maanden, volgens Med Health Insurance. Echter, als deze personen geen verzekering kunnen krijgen op hun eigen, kunnen ze van toepassing zijn voor de dekking door de overheid gesponsorde gezondheid plannen, zoals Medicaid of state-run "hoog risico zwembad" programma's.