Wie Biedt Accreditatie voor scholen voor verpleegkunde?

Er zijn een paar verschillende organisaties die accreditatie voor scholen voor verpleegkunde. Ze variƫren van organisaties die zich richten op opleidingen aan groepen die sponsors van permanente educatie programma's accrediteren.

Amerikaanse Vereniging van Hogescholen in de verpleegkunde

De Amerikaanse Vereniging van Hogescholen in de verpleegkunde van de Commissie over de Collegiale Verpleegkunde Onderwijs accrediteert graden verlenen van scholen voor verpleegkunde en school voor verpleegkundigen programma's (zoals die op community colleges). Leden van de AACN omvatten het grootste deel van de scholen van de verpleging in de Verenigde Staten.

Nationale Liga voor Verpleegkunde Accrediterende Commissie

De Nationale Liga voor Verpleegkunde Accrediterende Commissie biedt accreditatie te graden verlenen scholen evenals gespecialiseerd verpleegkundige opleidingen (zoals certificaat programma's). Leden en kiezers NLNAC's zijn meestal twee jaar scholen en regionale vier jaar scholen van de verpleging.

American Nurses Credentialing Center

De American Nurses Credentialing Center is een onderdeel van de American Nurses Association, en als zodanig is het grootste certificatie-instelling in de verpleging. De ANCC richt zich op de accreditatie van permanente educatie programma's - die school voor verpleegkundigen programma's (of programma's bij andere organisaties) die permanente educatie studiepunten voor verpleegkundigen die wensen om stroom op de verpleegkundige praktijk te blijven bieden.

Soorten programma's beschikbaar

Voor graden verlenen instellingen, accreditatie omvat de opleiding en curricula voor associate's, baccalaureaat, master en doctoraat programma's, evenals gespecialiseerde opleiding certificaat programma's. De ANCC accrediteert instellingen die permanente verpleegkundig onderwijs, die de vorm van lessen, conferenties, workshops, online leren of werkboeken kon nemen bieden.

Waar komt de macht om te accrediteren vandaan?

Er zijn een paar organisaties die de mogelijkheid om scholen accrediteren bieden, maar de twee grootste en meest erkende zijn het Amerikaanse ministerie van Onderwijs en de Raad voor de administratie Hoger Onderwijs. Beiden regelmatig de accreditatie-instanties kwaliteitsnormen en beheer te waarborgen.