Wie betaalt Wanneer de Onverzekerde Ga naar het ziekenhuis?

Als iemand ernstig ziek of gewond zijn, zijn ze meestal naar het ziekenhuis. Een bezoek aan het ziekenhuis is duur, maar vaak verzekering zal het grootste deel van het te dekken. Als een persoon niet de verzekering hebben, zijn er alternatieve manieren om het wetsvoorstel te dekken.

Hoe Het ziekenhuis Bill krijgt betaald

De meeste ziekenhuizen hebben liefdadigheid zorg die pikt een deel of het geheel van het tabblad. Iedereen die onverzekerd is aanmerking voor liefdadigheid zorg. Als het een oudere persoon, de kans groot dat ze op Medicaid. Als de persoon is zieken en gehandicapten, bejaarden, dat is een andere overheidsprogramma pikt het tabblad. Met dien verstande dat geen van deze zijn een optie, kan de persoon die de rekening zelf betalen in een betaling plan of in zijn geheel.

How To Charity Care of Medicaid Ontvang

Neem contact op met de facturatie-afdeling of een maatschappelijk werker in het ziekenhuis om een ​​aanvraag voor het goede doel zorg te krijgen. Geven alle benodigde papieren, waaronder bankafschriften en elke vorm van activa. Als u nodig hebt om te gaan op Medicaid, dienen bankafschriften opgave heb je onder een bepaald aantal activa en Medicaid zal met terugwerkende kracht te dekken ziekenhuisrekeningen terwijl u het invullen van de aanvraagprocedure. Als u al Medicaid / Medicare, de rekeningen zijn meestal recht om deze agentschappen voorgelegd.

Hoe om het percentage bepalen

Elk ziekenhuis en staat is anders, maar de basis van liefdadigheid zorg is dat het minder vermogen een individu heeft, hoe hoger de kans op het krijgen liefdadigheid zorg, en hoe hoger het percentage van de rekening van het ziekenhuis zal worden betaald. Als het gaat om Medicaid / Medicare, de meeste van de tijd dat het wetsvoorstel wordt geheel bedekt.