Wie betaalt de zorgpremie in korte arbeidsongeschiktheid FMLA?

De Family Medical Leave Act, of FMLA, zorgt ervoor dat als je uit het werk als gevolg van een FMLA bedekte staat, heb je bepaalde arbeidsbetrekkingen rechten die u zal behouden tijdens je verlof. Als in aanmerking komen, heb je recht op 12 of 26 weken van FMLA verlof in een periode van 12 maanden. Als u een ziekte of verwonding die vereist dat je af zijn op korte arbeidsongeschiktheid, zou dit waarschijnlijk worden beschouwd als een FMLA-kwalificatie staat.

FMLA Beveiligingen

Als je op een FMLA-aanmerking verlof, of het nu onbetaald verlof of u betaald met behulp van zieke tijd, vrije tijd, vakantie tijd of korte arbeidsongeschiktheid plannen van je werkgever, hebt u recht op bepaalde job bescherming door de wet. Je moet in staat zijn om terug te gaan naar een baan vergelijkbaar met de baan die je hield toen je ging op verlof, maar met hetzelfde loon en voordelen. Uw werkgever moet uw gezondheid dekking te handhaven.

Zorgpremies

Elke ziekteverzekering voordelen die u geniet tijdens het werk moet worden gehandhaafd als je op een gekwalificeerde FMLA vertrekken zoals korte arbeidsongeschiktheid. Uw werkgever kan niet verminderen deze voordelen op enige wijze, zoals het verhogen van uw copay of coinsurance. Als, wanneer u werkt, uw werkgever betaalt uw premie, moet hij blijven dus zolang je op FMLA verlof doen. Als u betaalt alle of een deel van uw verzekeringspremies, moet u deze betalingen op de wijze voorgeschreven door uw werkgever blijven. Voordat je gaat op verlof, zorg ervoor dat u goed begrijpen hoe u uw premies te betalen aan een vervallen in de dekking te voorkomen.

Wanneer Leave Ends

De eerste keer dat u FMLA verlof op te nemen, moet je 12 weken voor u beschikbaar - 26 weken indien het verlof gaat om een ​​lid van de militairen. Als je het gebruikt, uw toewijzing van beschikbare dagen afneemt. Elke keer dat u op verlof gaan, hebt u recht op de bescherming die wordt geboden door de wet, ongeacht de kwalificatie reden waarom je nam FMLA. Als, terwijl u op FMLA vertrekken, je uitputten uw toegewezen dagen van het jaar, maar moet uit blijven, verliest u de bescherming van de FMLA wet, met inbegrip van de betaling van uw verzekeringspremies en de bescherming van de werkgelegenheid, tenzij je op een werkgever-voorwaarde korte arbeidsongeschiktheid plan dat biedt ook job beveiligingen.

Hoe Verlof wordt berekend

Uw werkgever kan kiezen voor een van de vier manieren om de periode van 12 maanden die de basis voor de berekening van uw toegewezen verlof tijd vormt definiëren. Hij kan een kalenderjaar te gebruiken; een vaste 12-maand jaar, zoals een fiscale jaar; een periode van 12 maanden gemeten naar voren uit je eerste dag van het verlof; of een "rollen" periode van 12 maanden naar achteren gemeten vanaf de eerste dag van het verlof. Zorg ervoor dat u weet dat de methode van uw werkgever gebruikt, omdat het van invloed kunnen u in aanmerking komt. Als uw verlof is iets dat kan worden gepland, zoals het ondergaan van een aantal vormen van chirurgie, hoe verlof wordt berekend kan een impact hebben en is het overwegen waard.