Why Do You Get Sick Wanneer stoppen met roken?

Opname

Als gevolg van nicotine-ontwenning, zal je meerdere fysieke symptomen die je het gevoel alsof je ziek bent. Ongeveer 4 uur na de laatste sigaret, de symptomen van nicotine terugtrekking beginnen in het lichaam. U kunt ervaren zweten, misselijkheid, hoofdpijn en koude-achtige symptomen, zoals hoesten en overtollig slijm. Dit is te wijten aan uw lichaam probeert om de nicotine gifstoffen te verdrijven uit uw lichaam. Nicotine-ontwenning is verschillend voor elke persoon, dus terwijl één persoon weinig bijwerkingen zou kunnen hebben, een ander zal veel verschillende symptomen te voelen. Je bent misschien geneigd om te beginnen met roken om zich beter te voelen. Nicotine-ontwenning is tijdelijk echter, en er zijn dingen die je kunt doen om jezelf af te leiden uit deze kleine ongemakken, zoals ontspanning of een multivitamine te helpen de strijd van de herroepingsproces.

Slechte voeding

Een ongelukkig neveneffect van het stoppen met roken is de waarschijnlijkheid van een orale fixatie probleem. Veel mensen die roken vind de handeling van het zetten van de sigaret in hun mond en puffend een comfort. Wanneer iemand stopt met roken, voelt hij de behoefte om de gewoonte herhalen die comfort hij mist van de nicotine hij niet langer wordt vinden. Eten is de makkelijkste vervanger. Als uw dieet verandert, kunt u beginnen te voelen ziek als gevolg van de gewichtstoename en het verhogen van de symptomen van nicotine-ontwenning. Probeer jezelf af te leiden van het eten van te veel door het uitoefenen van meer. Niet alleen heb je gewichtstoename te voorkomen, maar een fit lichaam zal de sigaret gifstoffen te verdrijven uit uw lichaam sneller.

Mentaal

Met nicotine-ontwenning, gaan er een aantal mentale barrières te doorbreken zijn. Het niet hebben van nicotine kan leiden tot slapeloosheid, prikkelbaarheid en verwarring, je leidt naar zieker dan je eigenlijk bent voelt. Probeer het drinken van veel vocht, of gebruik nicotinepleisters langzaam afkicken van je lichaam af van de nicotine.