Whole Body Cleanse Side Effects

Whole Body Cleanse Side Effects

Er zijn vele versies van een hele lichaam te reinigen of detox. Ze variëren van extreme (drink alleen maar water voor dagen) tot meer gematigde (eet alleen biologisch voedsel voor een week). Sommige mensen gebruiken sap vasten, pre-made lichaam te reinigen kits of kruiden infusies om zich te ontdoen van gifstoffen. Ongeacht de methode, worden belangrijke wijzigingen in uw dieet gebonden aan een aantal bijwerkingen op je lichaam hebben. Gelukkig zijn deze effecten zijn tijdelijk, als het reinigen correct is uitgevoerd, en sommige zijn zelfs een teken dat de detoxificatie proces werkt.

Hoofdpijn

Tijdens een reinigen, wordt je lichaam waarschijnlijk ervaren een vorm van milde terugtrekking. Het kan cafeïne ontbering, gebrek aan suiker, sigaretten intrekking of iets anders, maar een van de eerste tekenen van terugtrekking is een hoofdpijn. Wanhoop niet; de hoofdpijn zal passeren, en als je de stok met het, zo zal je verslaving.

Vermoeidheid

Hoewel reinigt zijn ontworpen om energie te verhogen op de lange termijn, vermoeidheid is een veel voorkomende bijwerking van reiniging. Als je doet een vruchtensap of water snel, wordt je lichaam wordt beroofd van vitaminen en mineralen die het nodig heeft om te functioneren. Daarom vasten voor meer dan een paar dagen kan schadelijk zijn. Een beetje ontbering zal je niet doden, maar het achterhouden van essentiële voedingsstoffen voor een lange tijd zal een negatief effect hebben op je lichaam. Tijdens een sap snel, probeer dan het toevoegen van enkele spirulina poeder (uit algen) om uw sappen. Het staat vol met eiwit dat helpt vermoeidheid of zwakte te voorkomen.

Winderigheid

Veel hele lichaam reinigt, vooral commercieel, onder andere een vezel supplement of een verhoogde inname van vezels te helpen duidelijk uit het spijsverteringskanaal. Echter, een plotselinge toename van vezels leidt vaak tot verhoogde gas. Vermijd dit door het toevoegen van vezels langzaam en regelmatig aan uw dieet, in plaats van alles in een keer.

Diarree

De toegevoegde vezels, samen met de afwezigheid van andere vaste voedingsmiddelen, zal je lopen naar de badkamer op een regelmatige basis. Soms betekent diarree. Als het reinigen is ontworpen zacht voor je lichaam te zijn, dit is een natuurlijke reactie. Echter, als je op een te reinigen waar het doel is om zoveel mogelijk te zuiveren van je lichaam, je bent op een risico voor schade aan uw dikke darm. Het gebruik van laxeermiddelen of diuretica samen met een reinigen is een slecht idee - laten we de functies van je lichaam soort dingen uit zichzelf.

Urineren

Vaak plassen is absoluut niets aan de hand. Op een typische reinigen, zul je constant drinkwater en sappen, voor het reinigen van je lichaam en houd jezelf van flauwvallen. Uiteraard zal uw reizen naar de badkamer frequent zijn. Maar zorg ervoor dat uw planning is meegaand.

Intense Hunger

Dit neveneffect is gebruikelijk in de eerste dagen van reinigen die vast voedsel voorkomt. Drinken vruchtensappen of groentesappen verrijkt met spirulina om de toon te helpen naar beneden de honger. Of probeer kauwend op-water zware vruchten en groenten, zoals watermeloen, komkommer en selderij.

Misselijkheid

Zich ziek voelen is een andere veel voorkomende effect van terugtrekking. Het is vooral te verwachten als je verslaafd bent aan cafeïne of sigaretten. Bovendien kan je misselijk aan het eind van een reinigen ervaart, als je opnieuw vast voedsel te snel in uw dieet.