Whey Protein Veelgestelde vragen

Whey Protein Veelgestelde vragen

Wei-eiwit is een van de twee belangrijkste soorten eiwit in koemelk en een hogere biologische waarde dan een ander type eiwit volgens de McKinley Health Center. Dit betekent dat ons lichaam absorberen wei-eiwit efficiënter dan elk ander soort eiwit. Ondanks het feit dat wei-eiwit is uitgebreid onderzocht, mensen nog steeds vragen over.

Hoe Is Whey Protein Made?

Er zijn zes stappen verwerkt met het maken van wei-eiwit, volgens The Whey Protein Institute. Eerst wordt verse melk getest op kwaliteit en vervolgens gepasteuriseerd. Vervolgens wordt de wrongel hoeveelheid melk gescheiden van de melk. Daarna de overgebleven vloeistof weiproteïne passeert verschillende filters te scheiden van andere stoffen zoals lactose. Geconcentreerde wei-eiwit komt dan in een ionenwisseling toren voor zuivering. Het gaat vervolgens door een droogtoren te laten water verdampen. Ten slotte wordt wei-eiwit verpakt en verscheept naar winkels voor aankoop.

Wei-eiwit en Bewegen

Wei-eiwit is uitstekend voor mensen die sporten omdat het alle essentiële aminozuren die het lichaam nodig heeft bevat, volgens de Whey Protein Institute. Wei-eiwit bevat ook een hoog gehalte aan vertakte aminozuren, die helpt bij het verminderen hersteltijd.

Wei-eiwit en Weight Loss

Wei-eiwit kan gewichtsverlies te verbeteren door het bevorderen van verzadiging, aldus het instituut. Verzadiging is de medische term voor een gevoel van volheid beschrijven. Door het consumeren van wei-eiwitten die je kan minder calorieën als gevolg van een verminderde eetlust verbruikt. Verteren proteïne vereist ook meer calorieën dan het verteren van koolhydraten, die helpt om uw lichaam de stofwisseling handhaven.

Verschillen tussen wei-eiwit en ander eiwit

Een van de belangrijkste verschillen tussen wei-eiwit en andere eiwitten is het aantal essentiële aminozuren bevat. Wei-eiwit is een van de enige soorten eiwitten die alle essentiële aminozuren die uw lichaam nodig heeft.

Geen bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen geassocieerd met de consumptie van wei-eiwit, zolang je niet allergisch bent voor zuivel-eiwitten. Wei-eiwit heeft een vergelijkbare chemische samenstelling van de menselijke moedermelk waardoor het zeer veilig maakt. Als u allergisch bent voor zuivel-eiwitten zijn dan moet u uw arts te raadplegen om te bepalen of er sprake is van soorten wei-eiwit dat je niet allergisch voor.