Where Did Ringworm vandaan?

Where Did Ringworm vandaan?

Bij ringworm aanvankelijk werd ontdekt, de artsen waren onder de indruk dat het werd veroorzaakt door een worm, vandaar de naam. We weten nu dat in feite ringworm is een schimmel infectie die vaak uit zich in de vorm van een ring op het getroffen gebied van de huid. Soms toont de infectie zelf in de vorm van een uitslag. Hoewel ringworm is zeer besmettelijk, zijn er verschillende manieren om doeltreffend behandelen.

Origin

Ringworm kan worden teruggevoerd naar de jaren 1800, toen was er weinig bekend over hoe de ziekte te behandelen of wat de oorzaak is. Het enige dat de meeste artsen wist dat het zeer besmettelijk. Om de ziekte zich verspreidt, oefende zij de segregatie van de besmette mensen. Ringworm was populair onder de arme mensen, en dit werd algemeen aangenomen te zijn als gevolg van een gebrek aan hygiëne en een tekort in de voeding. Ook al in de jaren 1840 de eerste ringworm soorten werden gevonden, heeft serieuze studies niet plaatsvinden tot de jaren 1940, toen het Amerikaanse leger begon aanbestedende ringworm terwijl gestationeerd in de vochtige Stille Zuidzee tijdens de Tweede Wereldoorlog, volgens EarthTym.net.

Oorzaken

Er zijn verschillende schimmels, aangeduid als dermatofyten, die ringworm veroorzaken. Deze agenten wonen op keratine, een eiwit dat kan worden gevonden op de bovenste laag van de huid, en in de nagels en haren. Sommige ringworm agenten wonen op dieren en in de bodem. Omdat schimmels groeien in vochtige en vochtige omstandigheden, gemeenschappelijke locaties kunt u de infectie te vinden zijn in de plooien van de huid, zoals de liesstreek of tussen de tenen. Het vinden van de oorsprong van ringworm is vaak moeilijk om te doen, omdat de ziekte zich kan verspreiden van mens tot mens, van dier naar mens, en uit de bodem van de menselijke. Door alleen het aanraken van een besmet dier kan je de ziekte contract.

Symptomen

Ringworm symptomen kunnen verschijnen in de vorm van huiduitslag die kan jeuken, of aanwezig zijn als een lichter of donkerder ring op de huid zijn. U kunt een droge, schilferige huid of vochtige huid ondervindt met open wonden. De symptomen zijn vaak afhankelijk van de locatie van de ringworm op het lichaam. Jock itch op de liesstreek en voetschimmel zijn twee vormen van ringworm. Andere plaatsen die u kan ringworm ervaren zijn de handen, nagels, armen, benen, gezicht, nek en hoofdhuid.

Behandeling

Behandeling van ringworm kan in de vorm van een topische anti-schimmel crème die is aangebracht op het getroffen gebied. Zorg ervoor dat u de crème gebruiken, zoals beschreven op de verpakking of zoals voorgeschreven door uw arts. Als de crème niet werkt, zal uw arts in staat zijn om orale medicatie om te vechten en te doden de schimmel voorschrijven. Als u niet de schimmel te behandelen, kan het blaren en geïnfecteerd raken, waarbij een behandeling met antibiotica.

Preventie

Sommige dingen die je kunt doen om te helpen voorkomen dat aanbestedende ringworm omvatten het dragen van slippers in kleedkamers of badzones; douchen na het huid-op-huid contact met een andere persoon; het vermijden van het gebruik van kammen van andere mensen of haarborstels; vaak wisselende sokken en ondergoed; afdrogen goed na het douchen; en het hebben van uw huisdier gecontroleerd op ringworm door een dierenarts, in het bijzonder als u ontbrekende stukken vacht van uw dier.