Wheatgrass Fakta

Wheatgrass er unge græs af blød hvede plante, der vokser fra otte til 14 dage, før de høstes og Juiced til forbrug. Mange mennesker tror, ​​wheatgrass har genoprettende egenskaber, mens andre tænker på det som en simpel ernæringstilskud.

Historie

Wheatgrass begyndte stigende popularitet efter 1940'erne, da Ann Wigmore konkluderede, at det havde medicinske egenskaber. Wigmore hævdede, at wheatgrass og andre rå fødevarer kureret hendes kræft. Sammen med sin ven Dr. GH Earp-Thomas, grundlagde hun Ann Wigmore Institut for at fremme dyder wheatgrass og rå fødevarer kost.

Ernæring

Hvedegræs indeholder høje niveauer af vitamin A, E og B, samt mineraler, såsom calcium, phosphor, natrium, kalium, magnesium, jern og zink. Hvedegræs er rig på aminosyrer, herunder otte essentielle aminosyrer phenylalanin, valin, threonin, tryptophan, isoleucin, methionin, leucin og lysin, der skal erhverves fra fødevarer, fordi kroppen ikke kan oprette dem på sin egen. Ligesom andre grønne planter, wheatgrass også er høj i klorofyl.

Formularer

Hvedegræs er almindeligt sælges som saft, pulver og piller. Hvedegræs juice presses fra Live wheatgrass og sælges frisk på juice barer og helsekost butikker eller frosset i købmandsforretninger. Hvedegræs pulver er lavet ved tørring kondenseret saft; det blandes med vand til fremstilling af en drik ligner wheatgrass saft. Wheatgrass piller eller tabletter er koncentreret pulver sælges i pilleform og er taget, før de spiser, en til tre gange dagligt.

Ekspert Insight

Rå fødevarer fortalere hævder, at klorofyl hjælper dit blod transportere ilt rundt i kroppen ud over at bistå kroppens naturlige afgiftning proces. Ifølge Diana Post, MD, et fakultet medlem ved Harvard Medical School, fordelene ved klorofyl i øjeblikket ikke understøttes af videnskabelige beviser. De fleste traditionelle videnskabsmænd og ernæringseksperter genkende wheatgrass som en kilde af gavnlige vitaminer og aminosyrer, men støtter ikke påstanden om, at det har yderligere genoprettende eller medicinske egenskaber.

Voksende wheatgrass

Der er en række kits på markedet for voksende hvedegræs derhjemme. Mens voksende din egen wheatgrass er helt sikkert en mulighed, kan det kræve en masse arbejde. En 10-by-20-tommer bakke wheatgrass vil producere mellem 6 og 8 ounces saft, men det vil tage mindst fire timers pleje. At vokse nok hvedegræs til daglige forbrug, ville du brug for flere bakker vokser på et givent tidspunkt, i forskellige stadier af modenhed, således at nye hvedegræs ville være klar til at høste hver dag. Denne tilgang vil helt sikkert spare dig penge over kosttilskud, frosne juice eller wheatgrass skud fra juicebarer, men det vil også kræve en betydelig tid engagement. Du vil også brug for en saftpresser til at konvertere frisk græs i en drikkelig væske.