Wheat & Milk-vrij dieet

De tarwe en melk vrij dieet wordt aangeduid als het glutenvrij-caseïne vrij dieet (GFCF dieet). De goedkeuring van een tarwe en melk-vrij dieet is een stap-voor-stap proces van aanvulling van bekende gerechten, leren etiketten te begrijpen en het uitbreiden van uw voedsel opties met behulp van een groeiende welvaart van de middelen. De GFCF dieet is in behandeling bij de autisme gemeenschap als een mogelijke alternatieve behandeling om de controle symptomen te helpen.

Basics

Om tarwe en melk uit je dieet te verwijderen, is het belangrijk om te begrijpen welke voedingsmiddelen de eiwitten het dieet plan is uit te sluiten, gluten en caseïne bevatten. Enkele voedsel dat gluten en gluten-achtige eiwitten omvatten tarwe, haver, rogge, bulgar, spelt, gerst, kamut, couscous, griesmeel, meest sojasaus, wat azijn en kunstmatige kleurstoffen en smaakstoffen.
Een melk dieet is ontworpen om het eiwit caseïne, die in melk en voedsel dat melk, zoals kaas en wei, en in niet-melkproducten die caseïnaat zoals hotdogs en soja kaas bevatten bevatten verwijderen.

Acceptabel Foods

De tarwe en melk-vrij dieet kan verstorende lijken op het eerste. De lijst van voedsel op de lijst "nee" is lang en voedseletiketten kan frustrerend zijn, totdat u vertrouwd bent met de verschillende vormen van tarwe en caseïne bent. Maar de markt van gluten-vrij en caseïne-vrij dieet kookboeken breidt zich snel uit, maar ook de toegankelijkheid van de producten die u kunt eten. De aanvaardbare lijst voedingsmiddelen bevat rijst, vlees, noten, eieren, groenten, sojabonen, boekweitmeel, quinoa en aardappelen, onder andere producten die kunnen worden gevonden in de bronnen hieronder.

Overwegingen

Een paar van de voordelen voor de gezondheid van het eten van een tarwe en melk-vrij dieet onder meer gewichtsverlies, beheer van voedselallergieën en een toename van de totale energie. Omdat het lichaam kan tot zes maanden om zich te ontdoen van gluten, advocaten adviseren nieuwkomers om het dieet te proberen voor ten minste zes maanden. Het is ook nuttig om bewust te zijn van non-food bronnen van gluten, zoals cosmetica, tandpasta en een aantal gemalen specerijen. Bij twijfel, veel product pakketten zijn inclusief een telefoonnummer dat u kunt bellen en erachter te komen of een product bevat gluten of caseïne.

Medical Research

Onderzoek naar het verband tussen autistische kinderen en een tarwe en melk-vrij dieet blijft, maar heeft al laten zien dat in een autistisch kind, gluten en caseïne lek in onverteerd de darm en sluit aan opiaatreceptoren in de hersenen. Het effect is morfine-achtig, en veel kinderen met autisme zijn verslaafd aan melk en tarwe voedingsmiddelen ontstaat. De impact van het verwijderen van gluten en caseïne uit de voeding een autistisch kind kan de spijsvertering, gezichtsvermogen en het gedrag te verbeteren.