Wheat Grass Behandeling

Wheat Grass Behandeling

Tarwegras wordt meestal genomen als een voedingssupplement, maar voorstanders van alternatieve geneeskunde pleitbezorger tarwegras als een behandeling van kanker. Hoewel er geen bewijs is dat tarwegras geneest of voorkomt kanker, er is onderzoek dat suggereert het bevordert de algemene gezondheid.

Geschiedenis

Volgens de American Cancer Society, Ann Wigmore ontwikkeld tarwegras als een behandeling voor kanker. Ze merkte op dat dieren rauw gegeten grassen toen ziek en paste deze logica voor de mens. Dit uitgangspunt is enigszins defect omdat honden verbruiken gras als ze ziek braken op te wekken, zoals PetMD.com uitlegt.

Claims

Voorstanders van tarwegras gebruik geloven dat het kan de behandeling van kanker. Tarwegras bevat een hoog gehalte aan chlorofyl, die als soortgelijke moleculaire structuur heeft aan hemoglobine. Hemoglobine vervoert zuurstof in het bloed. CancerTutor.com verklaart de theorie achter tarwegras behandelingen is dat chlorofyl fungeert als hemoglobine in het menselijk lichaam door middel van zuurstof, die naar verluidt aanvallen kankercellen.

Onderzoek

Volgens de American Cancer Society, is er geen wetenschappelijk bewijs ter ondersteuning van beweringen dat tarwegras behandelt kanker. Echter, een studie uitgevoerd door Ben-Ayre E. et al met 21 onderwerpen gevonden dat tarwegras verbruik was gunstig voor personen met distale colitis ulcerosa. De American Society of Clinical Oncology verwijst naar een ander onderzoek met 348 terminaal zieke kankerpatiënten, die de algemene kwaliteit van het leven dat tarwegras verbeterde patiënten aangetoond op basis van de maatregelen die hemoglobine, Serum totaal eiwit, albumine en 'performance status. " Gemiddeld Al deze maatregelen toe na zes maanden consumeren tarwegras.

Voordelen van de gezondheid

Al is er geen bewijs dat tarwegras geneest of voorkomt ziekte, het heeft vele voordelen voor de gezondheid. Het is rijk aan antioxidanten en voedingsstoffen zoals beta-caroteen, vitamine E, C en B, en is gelijk aan een portie groenten. Het wordt ook bevorderd als behandeling voor de gewone verkoudheid, koorts, zere keel, en infecties, volgens Cancer.org.

Risico's

Omdat tarwegras meestal verbruikt in ruwsap vorm, bestaat het risico dat bacteriën uit de bodem het sap kan verontreinigen. Mensen met een verzwakt afweersysteem moet vooral voorzichtig zijn. Tarwegras wordt ook verkocht als pillen en poeder, die niet worden gereguleerd door de FDA. Er is geen garantie dat deze producten bevatten actuele tarwegras of veilig zijn om te consumeren. Ook is er geen onderzoek naar tarwegras interacties met geneesmiddelen.