Wettelijke rechten van kankerpatiënten

Wettelijke rechten van kankerpatiënten

Als u zijn gediagnosticeerd met kanker, zal je vele gesprekken met familieleden en artsen over je keuzes. Maar er zijn meer dingen om te overwegen dan alleen uw keuzes in de behandeling. Je hebt rechten, ook, en die moeten in aanmerking worden genomen.

Kankerpatiënten Rekeningen van de Rechten

Er zijn vele lijsten van "rechten" voor kankerpatiënten. U kunt deze vinden op het internet of via een kankerpatiënt advocacy groep. Wees u ervan bewust, maar dat deze lijsten zijn alleen lijsten van idealen - wat de groep denkt dat alle patiënten moeten hebben. Ze zijn niet juridisch bindend voor patiënten, artsen, ziekenhuizen of verzekeringsmaatschappijen.

Insurance Companies

Je hebt het recht om de dekking die u betaald hebben voor ontvangen. Als uw verzekeraar weigert om de kosten van uw behandeling te betalen, een beroep onmiddellijk, met kopieën van uw beleid in de hand. Als uw beroep niet succesvol is, dreigen advocaten te betrekken. Het inhuren van een advocaat zou minder dan het betalen voor uw behandeling van kanker out of pocket kosten.

Artsen

Artsen zijn verplicht door eed en de wet aan hun patiënten 'welzijn hun hoogste prioriteit te maken. Toch is dit vaak betekent verschillende dingen voor patiënten en artsen. Als patiënt heeft u het recht om te worden behandeld als een menselijk wezen, in plaats van een ziekte, maar uw arts kan dit soms vergeten. U kunt helpen met dit conflict door het houden van de communicatielijnen open, vragen aan uw arts te gaan zitten wanneer hij of zij met u spreekt en aan te dringen op het zien van al uw medische dossiers en andere informatie.

Ziekenhuizen

De American Hospital Association heeft een aantal richtlijnen genoemd put "De Patient Care Partnership." Deze richtlijnen zijn bindend voor alle ziekenhuizen die lid zijn en aan te geven hoe ze zijn verplicht om de behandeling van kankerpatiënten. Deze richtlijnen bevatten een hoge kwaliteit van zorg, een schone en veilige omgeving, betrokkenheid bij uw zorg, de bescherming van uw privacy, helpen het indienen van uw verzekeringsclaims en de voorbereiding voor u en uw gezin als u het ziekenhuis verlaat.

Op het werk

De Americans with Disabilities Act en de Family Medical Leave Act maken het een misdaad voor werkgevers om je gewoon ontslaan omdat je kanker hebt of uw behandelingen van kanker leiden dat u aan het werk missen. Als uw werkgever ontslaat u, snijdt terug uw loon, vermindert uw uren of een of andere manier maakt je werkzame leven moeilijk is, kunt u contact opnemen met de Equal Employment Opportunity Commission om een ​​klacht in te dienen, en zij kan de wet met uw werkgever af te dwingen.