Wettelijke definitie van slechthorenden

Door de wetten van de Americans with Disabilities Act (ADA), een bijzondere waardevermindering die kan worden beschouwd als een handicap is er een die een belangrijke activiteit in het leven beperkt, of belangrijke activiteit in het leven aanzienlijk beperkt in het verleden. Er zijn verschillende niveaus van slechthorendheid: een mild gehoorverlies, lichte tot matig gehoorverlies, matig tot ernstig gehoorverlies en doofheid.

Kenmerken

Slechthorendheid is de beperkte mogelijkheid om te detecteren, te differentiëren, of proces geluid. De ernst van een gehoorverlies wordt bepaald door een audioloog nadat hij voert een gehoortest op een patiënt. De proef omvat, maar is niet beperkt tot de patiënt voor een reeks pieptonen, woorden herhalen en luisteren naar woorden met overmaat achtergrondruis. Een spraakgebrek, onvolledig geluid, of een ernstige lisp zijn allemaal tekenen van mogelijke gehoorverlies.

Definities

Volgens onsWettelijke bepalingen Definities, een gehoorstoornis is een volledige of gedeeltelijke vermindering van het vermogen om te detecteren of te begrijpen geluiden. Het kan variëren van een milde gehoorverlies totale doofheid. Het US Census Bureau gebruikt de ADA de definitie van bijzondere waardeverminderingen en breidt uit op het te zeggen een persoon slechthorend is als hij of zij is meer dan 16 jaar oud en heeft moeite met het uitvoeren van één of meer functionele activiteiten, met inbegrip van het horen of spreken.

Betekenis

In overeenstemming met hear-it.org, slechthorendheid treft meer dan 31 miljoen Amerikanen - ongeveer 10 procent van de bevolking. Van de slechthorende bevolking, slechts ongeveer 23 procent daadwerkelijk gebruik maken van een gehoorapparaat.

Overwegingen

Het kan moeilijk zijn om te zeggen of iemand slechthorend is; Het wordt vaak aangeduid als "de onzichtbare handicap." Hoortoestellen zijn soms onmogelijk om te zien, en als de slechthorende persoon niet beschikt over een spraakgebrek, kan het gemakkelijk zijn om te vergeten dat hij gestoord is.

Beroemde Ties

Helen Keller was de eerste doof en blind persoon af te studeren aan de universiteit en was ook een wereldberoemde spreker en auteur. Ludwig Van Beethoven werd volledig doof, maar in geslaagd om muziek af te spelen en te slagen als een van de grootste musici en componisten in de geschiedenis.