Werkloosheid & Medicare

De Amerikaanse federale overheid-samen met de regeringen van de staten-beheren financiering voor Medicare, de sociale zekerheid en werkloosheid compensatieprogramma's. Medicare ziektekostenverzekering biedt gezondheidszorg dekking voor mensen die de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt en voor gehandicapte personen die de sociale zekerheid arbeidsongeschiktheidsuitkeringen ontvangen. Aangezien verschillende selectiecriteria gelden voor beide groepen, kunnen de effecten van werkloosheidsuitkeringen op Medicare dekking van een persoon variëren afhankelijk van individuele omstandigheden.

Werkloosheidsuitkeringen

De financiering voor Medicare, sociale zekerheid handicap, sociale zekerheid pensioenen en werkloosheidsuitkeringen wordt geleverd, voor een deel, van werknemer inhouding op het salaris of belastingen getrokken tijdens de tijd van een persoon in het personeelsbestand. In feite, elke pensioenaanspraken een persoon ontvangt komen uit bijdragen in het personeelsbestand. Deelstaatregeringen omgaan met de administratie van de werkloosheidsuitkeringen, hoewel de federale overheid biedt wel bepaalde belastingvoordelen wanneer staten volgen federale richtlijnen. Staat reglement bepaalt de aard van de omstandigheden die een persoon voor een werkloosheidsuitkering in aanmerking. Staten bepalen ook wekelijkse uitkering bedraagt ​​en stel het maximale aantal weken voor voordeel uitbetalingen. In het geval van gepensioneerden, kan iemand die al trekt een maandelijkse uitkering door de uittreding een lager bedrag van de werkloosheidsuitkeringen ontvangen, afhankelijk van de staat richtlijnen.

Medicare Leeftijd Eisen

Mensen die hebt bereikt 65 automatisch in aanmerking voor Medicare. Werkstatus Een persoon heeft geen invloed op de in aanmerking te komen voor Medicare voordelen, dus iemand die vanuit een baan wordt ontslagen kan een werkloosheidsuitkering en nog steeds zijn Medicare dekking. Zoals Medicare dekking vereist een maandelijkse premie betaling voor deel B voordelen, moet Medicare ontvangers blijven de maandelijkse premie te betalen om deel B dekking te handhaven.

Medicare Disability Eisen

Medicare handicap eisen afhangen van de vraag of een persoon in aanmerking komt voor de sociale zekerheid arbeidsongeschiktheidsuitkeringen, of SSDI. Iemand die in aanmerking komt voor SSDI heeft bewezen dat een invaliderende aandoening voorkomt dat haar van het handhaven van betaald werk; Tekenen werkloosheidsuitkeringen zouden niet een probleem in de meeste gevallen zijn. De Social Security Administration niet toestaat SSDI ontvangers te werken tot 20 uur per week en nog steeds op de toelatingscriteria status te behouden, volgens Senior Corps, een pensioen referentiesite. In feite, zo lang als een persoon onderhoudt haar SSDI in aanmerking te komen, haar Medicare dekking blijft onaangetast.

Substantiële winstgevende activiteit

In het kader van de sociale zekerheid richtlijnen, aanzienlijk winstgevende activiteit heeft te maken met de hoeveelheid geld die een persoon kan verdienen op een maandelijkse basis. Met ingang van 2011 heeft de Social Security Administration beperkt winst voor SSDI ontvangers tot minder dan $ 1000, zodat iedereen het verdienen onder dit bedrag blijft in aanmerking komen voor SSDI voordelen, volgens de sociale zekerheid Online. Deze richtlijnen gelden voor de maandelijkse bruto-inkomen bedragen. Iemand die zijn baan verliest en in aanmerking komt voor een werkloosheidsuitkering kan nog steeds in aanmerking komen voor SSDI voordelen zijn inkomen winst aan deze richtlijn voldoen. Zolang een persoon SSDI in aanmerking te komen intact blijft, zal Medicare voordelen blijven.