Werkbare Diëten

Veel mensen zijn op zoek naar werkbare en evenwichtige voeding die hen helpen gewicht te verliezen. Verrassend voor velen, zijn er slechts enkele basisregels en de kenmerken van een gezond dieet. De werkbare dieet bestaat uit gevarieerde en gezonde voeding in combinatie met een verhoogde lichamelijke activiteit. Omdat op een goed dieet betekent niet dat je kunt uw favoriete ijsje of taart niet te eten. Het betekent alleen moet je meer zorgen over het balanceren tussen gezonde en ongezonde voeding.

Voedingsstoffen

Een werkbare dieet heeft om alle voedingsstoffen in de juiste proporties bevatten. Koolhydraten zijn de meest waardevolle energiebron. Het voedsel dat koolhydraten bevat zijn aardappelen, pasta, brood, rijst en granen. Velen denken dat door het vermijden van vetten zullen zij afvallen. Als u te veel koolhydraten en eiwitten, het lichaam maakt vet van hen. Vitaminen en minerale zouten dienen in kleine hoeveelheden, maar moet nog steeds een gezonde voeding en werkbaar. Een manier om een ​​evenwichtige voeding hebben is om ten minste 50 procent van de groenten en fruit van je hele dieet verbruikt.

Frequente maaltijden

Het menselijk lichaam is niet gewend aan grote maaltijden. Onregelmatig en grote maaltijden te dwingen het lichaam te slaan vet. De meeste mensen kunnen niet drie of minder keer per dag te eten zonder het gevoel en het negeren van de honger. Hierdoor lichaam bereidt zich zo veel vet opslaan mogelijk "overleven" perioden van honger. Om een ​​dieet dat werkt voor u te maken, splitsen grote maaltijden in meer kleinere en frequente maaltijden. Op deze manier hoef je niet te doen van uw favoriete voedsel, en nog steeds de resultaten te zien.

Rotatie Dieet

Een van de belangrijkste elementen van een werkbare dieet rotatie. Het is belangrijk om de inbreng van calorieën vaak veranderen lichaam voorkomen aanpassing aan een dieet. Als je de volgende een constante voeding - bijvoorbeeld een caloriearm dieet - het lichaam zich aanpast aan het dieet, waarbij het gewicht-verlies effect vermindert. Diëten die verscheidene weken of zelfs maanden duren niet altijd de meest effectieve. Een evenwichtige voeding moet hebben kleine pauzes die het mogelijk maken het lichaam om te rusten en te herstellen van de stress van een dieet.

Verplichting

Ongeacht het dieet je ook kiest, het vereist toewijding aan resultaten laten zien. Alle diëten hebben hun do's en don'ts. Als uw dieet verbiedt het eten na 18:00, niet eten na die tijd. Als je niet houdt aan het plan, het dieet is niet effectief. Het gebeurt vaak dat mensen in gewicht toenemen tijdens diëten, omdat ze niet de specifieke dieet regels te volgen. De volledige inzet betekent dat je doet een soort van lichamelijke activiteit. Het hoeft niet een sportschool activiteit, zolang het fysieke.