Welke vragen wil je stellen tijdens een Health Examen?

Welke vragen wil je stellen tijdens een Health Examen?

Doctor's gebruik gezondheid examens bij te houden van uw gezondheid en om zowel het voorkomen en opsporen ernstige medische aandoeningen. Om uw gezondheid op lange termijn te waarborgen, is het het beste voor u om veel aandacht te besteden en actief deel te nemen in uw gezondheid evaluaties. Vragen stellen tijdens een gezondheids-examen kan helpen aanwijzing van uw arts in om bepaalde problemen die je ondervindt. Plus, het helpt je om beter inzicht in je lichaam, zodat je er zeker van bent u zo gezond mogelijk zijn.

Vaccinaties en Medicijnen

Vraag uw arts als u up-to-date op al uw vaccinaties. Sommige vaccinaties moeten boosters van tijd tot tijd effectief te blijven. Ook zijn er bepaalde jaarlijkse vaccinaties kan uw arts adviseren op basis van uw huidige gezondheidstoestand en leefstijl. Je moet ook vragen over eventuele medicijnen die u zijn voorgeschreven. Zorg ervoor dat u elke dat u gestopt met het gevolg van ongunstige bijwerkingen vermelden. Zoek uit wat medicijnen nodig vullingen en als u medicijnen die cruciaal zijn voor uw gezondheid.

Test en Labs

Zoek uit wat screening tests geschikt zijn voor u. Dingen zoals leeftijd, levensstijl en familie-anamnese kan bepalen wat screenings je nodig hebt om te controleren op kanker en chronische ziekte. Bevestig elke pre-test-instructies, zoals de noodzaak om te vasten of stoppen met het innemen van bepaalde medicijnen voor de test. Het is ook belangrijk om te vragen wat de resultaten van een recente tests zijn. Zorg ervoor dat je de resultaten te begrijpen en te weten wanneer je moet opnieuw getest worden.

Gewicht en Lifestyle

Tijdens een gezondheid examen uw arts zal uw gewicht te nemen. Vraag of u bent op een gezond gewicht, want het zijn over of ondergewicht kan schadelijk zijn voor uw gezondheid. Bespreek uw dieet, erachter te komen of je mist geen belangrijke onderdelen die belangrijk zijn voor uw gezondheid. Vraag naar multivitaminen en supplementen die u hebt gemaakt of als er sprake is van uw arts voor u. Bevestig uw geschiktheid voor regelmatige lichaamsbeweging en krijg een advies over wat u moet regelmatig moeten doen. Bespreek eventuele gewoonten die schadelijk zijn voor uw gezondheid kan zijn, zoals drugsgebruik, roken en alcoholgebruik.

Reproductieve Gezondheid

Vraag over eventuele tests die u kan nodig zijn om een ​​ernstige ziekte te detecteren. Voor vrouwen zou dit onder meer een uitstrijkje. Zowel mannen als vrouwen die seksueel actief dient te informeren over het al dan niet ze moeten worden getest op seksueel overdraagbare aandoeningen. Je moet ook vragen over eventuele problemen die u ondervindt op dit gebied, zoals verminderde seksuele drang of moeilijkheden concipiëren. Als u zwanger bent moet u vragen over tests die u nodig zou kunnen hebben en symptomen die u kunt ervaren vragen.