Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen wanneer ik de temperatuur van een Kind?

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen wanneer ik de temperatuur van een Kind?

Het is belangrijk om te kunnen om een ​​nauwkeurige schatting van de temperatuur van uw kind te krijgen als hij ziek voelt. Na de juiste voorzorgsmaatregelen bij die temperatuur een kind gaat de juiste thermometer voor de leeftijd van het kind, schoonmaken en steriliseren van het materiaal, en met de juiste procedures.

Kinderen jonger dan 3 maanden

Gebruik een rectale thermometer voor het beste resultaat op een kind deze jonge. Op deze leeftijd kinderen kunnen niets in de mond te houden, zodat het gemakkelijker is om kleine ongemak van een digitale rectale thermometer. Schakel de digitale thermometer en bedek de tip met vaseline voordat u deze 1/2 tot 1 inch in het rectum van de baby's. Laat de thermometer te piepen om aan te geven dat de temperatuur is te lezen voordat voorzichtig verwijderen. Lees de temperatuur op het display van de thermometer.

Kinderen tussen de 3 maanden en 4 jaar oud

De beste thermometer om te gebruiken voor deze leeftijdsgroep is een digitale oorthermometer. Digitale fopspeen en temporele slagader thermometers hebben niet zo nauwkeurige resultaten als een oorthermometer. Zorg ervoor dat de oorthermometer correct is gesteriliseerd voordat u hem in het oor van uw kind volgens de aanwijzingen op de verpakking. De thermometer kan worden gesteriliseerd door wrijven de tip met een watje gedrenkt in alcohol en het toestaan ​​om te drogen.

Kinderen van 4 jaar en ouder

Kinderen ouder dan 4 kunnen meestal het bezit van een digitale thermometer onder de tong lang genoeg om een ​​meting te krijgen. Gebruik thermometer deksels of het reinigen van de thermometer met water en zeep voor elk gebruik om vervuiling tegen te gaan. Schakel de digitale thermometer op en vraag het kind als je het kunt plaatsen onder de tong. Vertel het kind om haar mond de thermometer onder haar tong te sluiten en te houden totdat de thermometer piept om aan te geven dat de temperatuur is gelezen.

Andere overwegingen

Bij het nemen van de temperatuur van een kind oraal, wacht dan minstens 20 minuten nadat het kind heeft gegeten of gedronken, zoals eten en drinken kan de temperatuurmeting beïnvloeden. Bij het nemen van de temperatuur van een kind rectaal, geen steek de thermometer meer dan een centimeter in het rectum om onnodige pijn of letsel te voorkomen. Steriliseren een thermometer na elk gebruik door het te wassen met water en zeep en vervolgens zwabberen met een watje gedrenkt in alcohol.