Welke voorwaarden vereisen Fysiotherapie

Fysiotherapie verbetert de mobiliteit, herstelt de functie om het lichaam, verlicht de pijn en voorkomt en beperkt de invloed van handicaps en gezondheidsvoorschriften. Fysiotherapeuten werken in ziekenhuizen, klinieken en particuliere praktijk. Therapeuten werken ook met huis-gezondheid bedrijven die thuis fysiotherapie diensten. Artsen hebben vaak fysieke therapie voor hun patiënten, maar je kunt ook diensten aan te schaffen op uw eigen.

Pediatrische voorwaarden

Pediatrische fysiotherapie wordt gebruikt om de voorwaarden voor zuigelingen, kinderen en tieners behandelen. Deze voorwaarden zijn onder andere ontwikkelingsstoornissen vertragingen, cerebrale parese, spina bifida, syndroom en torticollis van Down, een aangeboren aandoening die ervoor zorgen dat het kind het hoofd te draaien naar een kant, terwijl de kin draait in de tegenovergestelde richting. Therapeuten helpen kinderen te verbeteren fijne motoriek, coördinatie, balans en cognitieve functies.

Sportgeneeskunde

Fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in de sportgeneeskunde werk met mensen die sportblessures hebben opgelopen of als een preventieve maatregel. Coaches vereisen therapie voor atleten als een onderdeel van hun opleiding regime om de prestaties te verbeteren. Atleten die hebben opgelopen verwondingen naar fysiotherapeuten aan mobiliteit en flexibiliteit te verbeteren. Weekend warriors gebruiken fysiotherapie om verwondingen door hun activiteiten te corrigeren.

Geriatrische voorwaarden

Geriatrische fysiotherapeuten werken met oudere volwassenen die lijden aan leeftijd gerelateerde aandoeningen. Therapeuten gespecialiseerd in de behandeling van artritis, balans omstandigheden, osteoporose, kanker, gezamenlijke conditie, incontinentie en de ziekte van Alzheimer. Oudere patiënten verbeteren of mobiliteit en het evenwicht te herstellen, ervaren minder pijn en verhoging van fitness niveaus. Bedlegerige patiënten krijgen behandeling in revalidatie klinieken, verpleeghuizen of zelfstandig wonen gemeenschappen, of door middel van thuiszorg.

Neurologische aandoeningen

Patiënten die lijden aan neurologische aandoeningen gaan naar fysiotherapeuten. Deze aandoeningen omvatten traumatisch hersenletsel en tumoren, ruggenmergletsel, multiple sclerose, ziekte van Parkinson, amyotrofe laterale sclerose (ALS) en andere vormen van zenuwbeschadiging. Therapeuten helpen de hersenen opnieuw leren onvrijwillige functies zoals lopen, praten en schrijven te voeren. Patiënten die onomkeerbare voorwaarden proberen therapie om te gaan met pijn in verband met hun aandoening en om te leven met een zekere mate van onafhankelijkheid.

Cardiopulmonale voorwaarden

Cardiopulmonale fysiotherapie is een specialiteit voor mensen die lijden aan hart-en longproblemen zoals chronische obstructieve longziekte, longfibrose en cystische fibrose. Patiënten die herstellen van hart of long operaties zoals hart-bypass operatie en longvolume reductie chirurgie proberen dit soort fysiotherapie. Specialisten ontwerp therapie om het versterken van uw hart en de longen, het verhogen van uw uithoudingsvermogen en u helpen een zelfstandig leven te leiden. Patiënten met cystic fibrosis krijgen manuele therapie om vloeistoffen te verwijderen uit hun longen.

Orthopedische voorwaarden

Patiënt met orthopedische aandoeningen nodig fysiotherapie voor bot-en spieraandoeningen. De voorwaarden afwijken, bijvoorbeeld door kleinere stammen, nek-en rugpijn, overbelasting, fracturen, spinale voorwaarden, botbreuken, en amputaties. Post-operatieve therapie behandelt patiënten na botten en spieren operaties. Therapie voor kleine botten en spieren voorwaarden zijn: koud en warmte therapie, kracht en mobiliteit opleiding en spierstimulatie. Patiënten die lijden botbreuken als gevolg van osteoporose krijgen therapie om hun botten hun evenwicht en coördinatie om vallen te voorkomen versterken en te verbeteren.

Onderwijs

Fysiotherapeuten krijgen ten minste zes jaar onderwijs voor het beoefenen. Een bachelor's degree in de wetenschap omvat cursussen in anatomie, biologie, chemie, sociale wetenschappen en natuurkunde. Studenten vrijwilliger bij klinieken of ziekenhuizen, of werken met trainers bij lokale middelbare scholen of atletische teams op de campus. De opleiding omvat training in uw fysiotherapie specialiteit. U hebt een licentie in de staat waarin u van plan bent om te oefenen.