Welke voedingssupplementen werken het beste met Bioidentical HRT?

Welke voedingssupplementen werken het beste met Bioidentical HRT?

Terwijl de menopauze is geen ziekte, kan de veranderingen die het brengt hormonale onbalans te produceren. Veel artsen voorschrijven crèmes, gels, pillen, pleisters of ringen gemaakt van stoffen in soja, yams of het kruid fenegriek. Het gebruik van deze stoffen, die dezelfde moleculaire structuur moet natuurlijk voorkomende hormonen, heet bioidentical hormoonvervangingstherapie (HRT). Plantaardige stoffen kunnen ook symptomen te verlichten, het verbeteren van stemming en het verminderen van het risico op hart-en vaatziekten.

Antioxidanten

Co-enzym Q10 en Co-enzym A zijn antioxidanten die door het lichaam naar het hart te beschermen. Niveaus van deze belangrijke stoffen dalen als gevolg van veroudering. Rekening houdend met deze antioxidanten kan verhoging van de energie, gemak depressie en vermoeidheid, het verbeteren van de verwerking van vetten en stimuleren uw immuunsysteem.

Vitamine E, 800 IE eenmaal per dag, verbetert je gezondheid bloedvat.

Essentiële vetzuren

Essentiële vetzuren verlagen prikkelbaarheid door bevordering relaxatie, steun oestrogeenproductie opvliegers te verlichten, en een diuretisch effect dat overtollig vocht verwijdert in lichaamsweefsels. Standaard diëten teveel omega 6-vetzuren en niet genoeg van het type omega 3. Lijnzaadolie in het bijzonder is gevonden opvliegers te verlichten. Teunisbloemolie, hennep of visolie supplementen kunnen ook helpen. Aankoop visolie dat ze staat zijn vrij van kwik en andere verontreinigende stoffen.

Kruiden

Zilverkaars en Dong Quai (Angelica) kan vaginale droogheid, depressie en opvliegers te verlichten. Ze zijn plantaardige oestrogenen, dus raadpleeg dan een arts of natuurgeneeskundig arts voor het toevoegen van deze kruiden te bioidentical HRT. Valeriaan is rustgevend en bevordert de nachtrust.