Welke voedingsmiddelen Zorg opvliegers erger?

Opvliegers zijn plotseling gevoel van warmte die bij vrouwen tijdens de eerste stadia van de menopauze. Hoewel de precieze oorzaken zijn onbekend, het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services meldt vrouwen hebben gevonden bepaalde voedingsmiddelen leiden tot opvliegers.

Chocolade

Volgens de Universiteit van Michigan Health Center, kan chocolade veroorzaken opvliegers, want deze bevat chemische stimulerende middelen die het lichaam van de interne thermostaat kan verhogen.

Spicy Foods

Kruidige voedingsmiddelen, zoals cayennepeper of gember, kan het lichaam het gevoel nog heter. De Vereniging van Vrouwen voor de bevordering van onderzoek en onderwijs adviseert het beperken van kruidig ​​voedsel tijdens de menopauze, omdat ze kunnen leveren opvliegers nog meer het gevoel ondraaglijk.

Verzadigde vetten

Volgens de Vereniging van Vrouwen voor de bevordering van onderzoek en onderwijs, voedingsmiddelen die bevatten verzadigde vetten, zoals boter of rood vlees, zijn stimulerende middelen en kunnen induceren of maken opvliegers erger.

Kaas

De Universiteit van Michigan Health Center staat dat oude kazen, zoals feta, gruyère of parmezaanse kaas, bevatten chemische stimulerende middelen die zijn gedacht te triggeren opvliegers.

Zure voedingsmiddelen

Zure voedingsmiddelen, zoals die suiker of azijn bevatten, kan de maag irritatie of brandend maagzuur en de Universiteit van Michigan Health Center veroorzaken adviseert het vermijden van voedingsmiddelen die fysieke warmte of ongemak veroorzaken omdat ze de hersenen kunnen veroorzaken bij een opvlieger triggeren.