Welke voedingsmiddelen zijn goed om Calm Manic Depression?

Voeding heeft een grote invloed op iemands dag-tot-dag leven, maar deze invloed kan zelfs nog groter in degenen die lijden aan een psychische aandoening, zoals manische depressie of bipolaire stoornis. Voedingsmiddelen kunnen stemmingen veranderen, uit te tillen iemands geesten aan het maken van een vijandige, en voedingsmiddelen die regelmatig worden gegeten kan ook een effect hebben op iemands persoonlijkheid. Hierdoor zijn er verschillende soorten voedsel die kunnen worden gebruikt om iemand mee uit wanneer ze in een manische toestand en haar te helpen bij het handhaven van een betere mentale en emotionele evenwicht algemeen.

Verwijderen van Negatieve Foods

Veel professionals moedigen mensen met stemmingsstoornissen om te bezuinigen op posten die cafeïne bevatten, suiker en alcohol. Cafeïne en suiker zijn beide stimulerende middelen, en kunnen mensen hyper of vol nerveuze energie te maken. Alcohol, aan de andere kant van het spectrum, is een onderdrukkend; heeft het de neiging om te ontspannen en het afremmen van de drinker. Beide effecten kunnen problemen voor mensen met een manische depressie veroorzaken, omdat hun aandoening heeft de neiging om ze uit te voeren vanuit energetisch te vertragen en depressief voelen toch. Voedingsmiddelen die aan een van deze emotionele toestanden kan het veel moeilijker om een ​​comfortabele balans te vinden.

Koolhydraten

Terwijl de algemene bevolking elke dag dat te veel koolhydraten zijn slecht voor u en zal je gewicht wordt verteld, ze zijn absoluut essentieel voor iedereen die probeert om zijn stemming te stabiliseren. Koolhydraatrijke voedingsmiddelen zoals pasta, rijst en aardappelen stimuleren serotonine in de hersenen (die één van de chemicaliën in de hersenen die de stemming beïnvloedt en depressie veroorzaakt als er niet genoeg van).

Omega-3 vetzuren

Omega-3 vetzuren in vis zoals zalm en makreel en een aantal oliën ook. Deze zuren is aangetoond dat algehele gezondheid, helderheid van denken en assist in de behandeling van depressieve symptomen ook.

Herbal supplementen

Sommige kruiden kunnen nuttig zijn, zowel bij de bestrijding van de depressie die wordt geleverd met een bipolaire stoornis en het kalmeren van de manische episodes. Kruiden zoals sint-janskruid staan ​​bekend als een folk remedie voor depressie en kan helpen de algehele mentale helderheid ook. Kruiden die worden gebruikt om rust te manie, anderzijds, omvatten kamille, marjolein en valeriaan. Kruidenthee zoals kamille kan worden geserveerd met honing of met een beetje vanille en room, om smaak toe te voegen zonder toevoeging van teveel suiker.

Groenten en Fruit

De meeste mensen hebben een groot deel van hun leven te horen van iemand die het duwen van de gezondheidsvoordelen van fruit en groenten doorgebracht. In gevallen van manische depressie, ander voordeel komt in de vorm van de kalmerende eigenschappen van deze voedingsmiddelen. Dit komt zowel koolhydraten bestanddelen en vitamine B-6, die een voedingsstof die helpt bij serotonine.

Comfort Foods en Snacks

Hoewel sommige mensen kunnen wenden tot chocolade en vetrijke snacks toen depressief of angstig, er is niet echt iets in die lege calorieën te helpen bestrijden het probleem (terwijl de suiker en cafeïne dat deze snacks bevatten daadwerkelijk kan maken manie erger.) A betere keuze zou zijn koolhydraatrijk troost-eten zoals macaroni en kaas of aardappelpuree. Andere troost-eten die rijk zijn aan koolhydraten, zoals granen, havermout, en rijst (niet om vruchten te noemen) kan ook gebruikt worden als snacks wanneer je iets dat niet alleen wordt het vullen wil, maar dat zal ook helpen om uw stemming te stabiliseren.