Welke voedingsmiddelen moet ik eten om gewicht te winnen?

Of herstellende van een ziekte of proberen om spiermassa op te bouwen, zijn er momenten waarop het gepast is om een ​​dieet rijk aan voedzame calorieën eten om gewicht te winnen. Eten om gewicht te krijgen hoeft niet om een ​​constante strijd. De sleutel is te weten welke voedingsmiddelen bevatten de hoogste verhouding van calorieën om volume.

Soorten

Alle koolhydraten bevatten vier calorieën per gram voedsel en alle vetten bevatten negen calorieën per gram voedsel. Voedingsmiddelen met een hoog water- en vezelgehalte zijn lager in calorie dichtheid; dus moet je de inname van deze voedingsmiddelen te minimaliseren bij het eten om gewicht te winnen.

Meal Planning

Eet drie volledige maaltijden plus een minimum van twee flinke snacks per dag. Gezonde snack keuzes voor het verkrijgen van gewicht zijn volvette yoghurt of kaas, volkoren bagels, eieren en noten.

Koolhydraten

Eet gezond gewicht te bereiken door te kiezen voor volkoren pasta's, brood en granen dan geraffineerde koolhydraten en veel suiker voedingsmiddelen.

Groenten

Het kiezen van high-calorie, voedzame groenten zoals avocado's, zoete aardappelen, maïs en squash maakt het makkelijker om gewicht te winnen.

Overwegingen

Kaas of melkpoeder toe te voegen aan recepten, zoals stoofschotels en soepen hen een nutriënt en calorie boost te geven.