Welke vitamines Give You Energy & Hulp bij gewichtsverlies?

Welke vitamines Give You Energy & Hulp bij gewichtsverlies?

Vitaminen zijn essentiële aspecten van een gezonde voeding, en zijn de sleutel voor het behoud van gezonde lichaamsfuncties. Sommige vitaminen zijn cruciaal in goede gezondheid stofwisseling en maximale energie gedurende de dag. Bovendien is de inname van de juiste vitaminen is gunstig voor het behoud van enig gezond gewicht verlies programma. De B-vitaminen zijn de meest cruciale in het handhaven van een gezond lichaamsgewicht en energie niveaus.

Functie

Vitaminen invloed op het lichaam door een verscheidenheid van werkwijzen, algemeen besturen van de manier waarop het lichaam eten en de snelheid van het metabolisme. Hoewel vitaminen alleen niet leiden tot gewichtsverlies, zal elk dieet plan veel minder effectief zijn, zo niet gedoemd te mislukken, als er bepaalde vitaminetekorten. Ze zijn niet een aanvulling op gewichtsverlies en energie te verhogen, maar zijn noodzakelijk voor een succesvolle gewichtsbeheersing.

Metabolisme

Het metabolisme wordt beïnvloed door vitaminen zoals vitamine B. Ze werken op dezelfde manier hoe ze verbeteren gewichtsverlies, door in opname van voedingsstoffen zoals vetten en koolhydraten het lichaam. Deze zijn onontbeerlijk om energie gedurende de dag, en het lichaam met de benodigde brandstof voor normale lichaamsfuncties.

Weight Loss

Vittamins niet vet te verbranden de weg "vetverbrander" supplementen zogenaamd te doen, maar zijn een essentiële voedingsstof in het ondersteunen van het gewichtsverlies. Ze zullen niet werken op zich, dieet en lichaamsbeweging zijn nog steeds nodig, maar ze kunnen zeker verbeteren van de effectiviteit van een dieet plan. Dieet en voeding ter annecollins.com concludeert de beste vitaminen voor gewichtsverlies vitamine B2, B3, B5, B6, C, en twee andere voedingsstoffen, choline en inositol. Zij doen dit door het reguleren schildklierfunctie die ernstige gewicht kan beïnvloeden, verbeteren de manier waarop het lichaam gebruikt vet en glucose beïnvloeden, controleren bloedsuiker.

Energie

Thiamine en Riboflavine, ook bekend als vitamine B-1 en B-2, respectievelijk steun meer energie op cellulair niveau; die een tekort aan B-1 bericht significante zwakte en lethargie. Volgens BodyAndFitness.com, B-2 is essentieel verwerking vetten en koolhydraten, die zeker energieniveaus bewerkstelligen.

Misvattingen

Vitaminen zal alleen geen energie of gewichtsverlies de manier waarop andere supplementen te adverteren, maar helpen om een ​​gezonde stofwisseling en andere lichaamsfuncties te onderhouden. Hierdoor vitaminen maximaliseren organen efficiëntie, die gewichtsverlies ondersteunt en leidt tot een verhoogde energie. Indien u verwacht dat snel gewichtsverlies zal teleurgesteld worden, maar het is contraproductief om hun essentiële rol te negeren.