Welke veranderingen Heeft de Body gaan door na de dood?

Zodra het hart stopt met kloppen, het niet meer pompt bloed en zuurstof. Cellen beginnen te sterven, en het lichaam afkoelt en verstijft. Ontleding begint, en de snelheid van de afbraak is afhankelijk van de omstandigheden rondom het lichaam.

Bloed Zwembaden

Gravity veroorzaakt bloed geleidelijk leeglopen van de bloedvaten van de bovenste gebieden in de vaten van het lichaam zich het dichtst bij de grond.

Veranderingen in kleur

De huid van het bovenste deel bleek naarmate ze bloedverlies. Zoals het verzamelt in de lager gelegen gebieden, die gebieden donkerder.

Koeling

Gewoonlijk duurt ongeveer 12 uur voor de overledene koel aanvoelt en 24 uur voor het lichaam helemaal afkoelen. Omgevingstemperatuur is van invloed op werkelijke koeltijd.

Rigor mortis

Rigor mortis - dat de geleidelijke verstijving van het lichaam na de dood - begint na drie uur en duurt 36 uur. Dit gaat gepaard met de ophoping van melkzuur in het lichaam.

Ontleding

Als de cellen sterven, enzymatische en bacteriƫle activiteit beginnen met het proces van ontbinding. Gassen zwellen het lichaam. Het vlees en weefsels beginnen te vloeibaar, en dit gaat door tot het lichaam uitdroogt.