Welke soorten injecties worden gebruikt voor artritis?

Artritis is een pijnlijke ziekte die de gewrichten van het lichaam beïnvloedt. Vaak voor bij mannen en vrouwen de ziekte vordert met de leeftijd. Hoewel er geen genezing, effectief beheer van de ziekte mogelijk is. Een optie wordt geïnjecteerd in de verbindingen met de voorgeschreven therapie.

Viscosupplementatie

De procedure waarbij een gel-achtige oplossing wordt geïnjecteerd in het gewricht aan de viskeuze eigenschappen van de gezamenlijke gewrichtsvloeistof helpen wordt genoemd als Viscosupplementatie.

Steroïde injecties

Steroïden kan helpen bij het controleren van de pijn in de gewrichten. Meestal een reumatoloog zal niet meer dan drie injecties voorschrijven in de voegen in een kalenderjaar.

Synvisc Injecties

Synvisc is een hyaluronaten gebruikt bij de behandeling van artritis. Als viscosupplementation behandeling het geneesmiddel direct wordt geïnjecteerd in het kniegewricht te helpen verhogen de viscositeit van de synoviale vloeistof.

Orthovisc Injecties

Orthovisc injecties zijn een vorm van hoogmoleculair hyaluronzuur gebruikt artrose met een spuit en dunne naald geïnjecteerd in het kniegewricht behandelen.

Supartz Injecties

Supartz behandeling wordt ook wel gewrichtsvloeistof therapie gebruikt voor het doel van viscosupplementation. Het wordt rechtstreeks geïnjecteerd in het kniegewricht te helpen bij het beheren van de drogen gewrichtsvloeistof.

Euflexxa Injecties

Euflexxa is een vorm van hyaluronan die sterk gezuiverd. Het helpt bij de behandeling van artrose en het is een therapie in plaats van een drug. Het heeft eigenschappen vergelijkbaar met die van de synoviale vloeistof en zorgt voor smering van de gewrichten.

Hyalgan

Afgeleid van een oplossing van natriumhyaluronaat, Hylagan is vergelijkbaar met een natuurlijke chemische stof die wordt gevormd door het menselijk lichaam hyaluronaat. Het helpt bij het herstel van de smering en demping van de verbindingen wanneer de normale vloeistof begint te drogen.