Welke medicijnen worden gebruikt ter behandeling migraine?

Migraine hoofdpijn slopende dat op een aantal manieren worden behandeld. Artsen moeten migraine diagnose, hoewel wordt aangenomen dat de ziekte wordt gediagnosticeerd en undertreated. De Amerikaanse Migraine studie zegt dat 23 miljoen mensen ouder dan 12 jaar last van migraine. Drie soorten medicijnen kunnen helpen bij al deze patiƫnten: preventief, mislukte en redding.

Identificatie

Migraine hoofdpijn worden meestal gepaard met misselijkheid en / of braken, gevoeligheid voor fel licht en harde geluiden en ze verergeren bij lichamelijke activiteit. Ze hebben een pulserende kwaliteit en duren tussen 4-72 uur zonder behandeling.

Soorten

De drie typen van migraine geneesmiddelen zijn:

Preventieve - medicijnen of gewoonten, zoals het vermijden van triggers die de migraine aanval voorkomen in de eerste plaats,

Mislukte - medicijnen die de aanval uiteindelijk sneller en / of vermindering van de ernst ervan, en

Rescue - medicijnen die de pijn van een aanval verminderen, gebruikt bij het abortieve medicijnen niet werken of als ze niet kunnen worden genomen.

Preventieve Medicijnen

Er zijn slechts vier goedgekeurde preventieve medicatie: Inderal en Blocaden, beta-blokkers, Topamax en Depakine, neuronale stabilisatoren.

Mislukte Medicijnen

Onvoldragen keren de ontsteking van de zenuwen en weefsels en de verwijding van de bloedvaten. Enkele veel voorkomende abortieve medicijnen zijn Imitrex, Maltax, Treximet, Axert en Frova.

Rescue Medicijnen

Rescue medicijnen zijn meestal pijnstillers, maar het kunnen ook spierverslappers of antinausea medicijnen. Sommige voorgeschreven pijnstillers zijn Percocet, Vicodin, Toradal en Fiorinal. Spierverslappers omvatten Zanaflex en Skoma. Reglan en Compazine zijn antinausea medicijnen.