Welke kruiden zijn goed voor zure reflux?

Acid reflux is een aandoening die optreedt wanneer de inhoud van de dunne darm en maag overgang naar de slokdarm en oprispingen, misselijkheid, braken, boeren en chronische maagzuur veroorzaken. Als de aandoening onbehandeld blijft u het risico op het ontwikkelen van zweren lopen, zweren in de slokdarm, en precancereuze cellen in de slokdarm, ook. Er zijn echter alternatieve oplossingen die zure reflux met succes kunnen behandelen.

Cat's Claw

Katsklauw is een kruid dat gebruikt om maagzweren, immunologische werking verbeteren, om bloedvaten verwijden, en overmaat water in het lichaam. De sterolen en tannines in katteklauw helpen verlichten zwelling en ontsteking, terwijl de qunovic zuur glycosiden bieden antivirale eigenschappen. Consumeer katteklauw als thee om zure reflux te verlichten door het trekken van 1 tot 10 gram van het kruid in 8 oz. warm water gedurende 10 minuten. Na het persen, drink de thee tot drie keer per dag.

Ginger

Gember wordt al meer dan 2000 jaar van verschillende maag aandoeningen, waaronder misselijkheid, diarree en maagklachten verlichten. Gember prikkelende fenolverbindingen, zoals gingerols en shogaols en vluchtige oli├źn die misselijkheid, braken en reisziekte. Dit kruid kan worden gebruikt om spijsverteringsstoornissen zoals zure reflux te verlichten. Neem tot 75 tot 2000 mg van het kruid dagelijks om brandend maagzuur te verlichten en om de maag te ontspannen.

Green Tea

Groene thee wordt gemaakt van bladeren die niet gefermenteerd en heeft polyfenolen die natuurlijke antioxidanten bieden. De antioxidanten in groene thee helpen om vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor schade aan het DNA en het veroorzaken van celdood zijn vernietigen. Groene thee wordt gebruikt om aandoeningen zoals inflammatoire darmziekte, zwerende colitis en ziekte van Crohn te behandelen; Dit kruid bevat L-theanine, die een kalmerend effect op je zenuwstelsel en de spijsvertering heeft. Groene thee kan twee tot drie keer per dag worden geconsumeerd als een drank.

Zoethout

Drop biedt hulp voor verschillende maag omstandigheden omdat het een natuurlijk verzachtend. Zoethout bevat glycyrrhizine, die verantwoordelijk is voor rustgevende maagklachten en het bekleden van de maag, slokdarm en darmen met een beschermende coating. Dit kruid kan worden geconsumeerd bij een dosering van 250 tot drie keer per dag 500 mg; de toeslag kan worden gekauwd een paar uur voor elke maaltijd voor het gemak van zure reflux symptomen.

Marshmallow

Marshmallow bladeren en wortels slijm in hen, waarbij een kleverige substantie ontstaat wanneer het wordt verenigd met water. Het bindmiddel mengsel dient dan als een coating voor een geïrriteerde maag of slokdarm; dus, heemst is een natuurlijke behandeling voor zure reflux en andere maag voorwaarden. Maak een thee van marshmallow bladeren door inweken 2-5 tl. van de gedroogde kruiden bladeren in 5 oz. kokend heet water gedurende 15 minuten. De koffie kan veilig worden geconsumeerd driemaal daags.

Slippery Elm

Gladde iep, zoals marshmallow, bevat slijm; het bindmiddel, wanneer gemengd met water, wordt een coating die helpt om de darmen, maag en slokdarm verzachten. Gladde iep heeft ook een aantal antioxidanten die helpen ontstekingsdarmziekte te verminderen, ook. Eet gladde iep in een dosering van 800 tot driemaal 1000mg per dag zure reflux symptomen te verlichten.

Kurkuma

Kurkuma is gebruikt in de Chinese en Ayurvedische geneeskunde aan maag kwalen te behandelen. Het kruid bevordert de productie van gal in de galblaas en vergemakkelijkt de spijsvertering functies. Kurkuma kan worden geconsumeerd om gas, opgeblazen gevoel, indigestie en brandend maagzuur te behandelen, en het kruid is succesvol geweest in de behandeling van kwesties in verband met colitis ulcerosa. Eet kurkuma bij een dosering van 300 mg driemaal daags voor maag inflammatie en / of pijn.