Welke kruiden kunnen u gebruikt om uw Colon Cleanse?

Welke kruiden kunnen u gebruikt om uw Colon Cleanse?

Uw dikke darm is een deel van je dikke darm en maag-darmkanaal. Alles wat je eet moet door uw dikke darm. Colon reiniging wordt gedaan om duidelijk uit gifstoffen en opgehoopte afvalstoffen voordat ze gezondheidsproblemen veroorzaken. Er zijn vele kruiden die u kunnen helpen met uw dikke darm te reinigen.

Hoe het werkt

Colon reiniging werkt door het spoelen van de giftige stoffen uit je spijsverteringskanaal door het induceren losser darmen en eventueel diarree. Wees voorzichtig bij de dubbele punt zuivering om veel water te drinken, zodat je niet uitgedroogd zal worden. Sommige dubbele punt zuivering diëten omvatten het eten van een dieet rijk aan vezels, verse groenten en fruit, dat is altijd gezond.

Symptomen

Als je traag voelt, verzwaard of opgeblazen kan het zijn dat uw spijsvertering moet een impuls van een dubbele punt schoonmaken. Colon reiniging wordt gezegd om te helpen met aandoeningen zoals astma, allergieën en artritis. Hoewel veel mensen regelmatig te doen dubbele reiniging, moet u zeker contact op met een dubbele punt schoonmaken deskundige of arts vóór het mengen of het nemen van een kruiden op uw eigen. Colon reiniging kruiden kunnen worden gemengd en in capsule vorm of doordrenkt van een thee. Sommige kruiden kunnen worden gebruikt om smaak toe te voegen aan levensmiddelen.

Laxerend effect

De volgende kruiden hebben een laxerende werking, sommige effecten zijn mild en andere zijn sterk.

Aloë vera wordt gebruikt om constipatie te verlichten en verzachten de darm; het is een natuurlijke klysma. Aloë vera is een sterk laxeermiddel. Laat aloë vera niet innemen als u zwanger bent.

Lijnzaad bevat vezels en gezonde omega oliën; voedt de cellen en vermindert de ontsteking. Het heeft een licht laxerende werking.

Senna blad is een laxeermiddel. Als je het drinkt als thee, zult u merken dat veel lossere stoelgang en eventueel diarree binnen 10 uur. Senna blad is een sterk laxeermiddel.

Psyllium husk verzacht ontlasting gevangen in de darmen door het produceren van vezels en water in de dikke darm. Dit is een zacht laxeermiddel.

Zeewier helpt als kruk softner, maar heeft ook essentiële voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft. Het heeft een licht laxerende werking.

Zweten Out Gifstoffen

Er zijn kruiden zijn kruiden die je kunnen helpen je zweet gifstoffen. Cayennepeper is bloedzuiverend en helpt zweet gifstoffen. Ginger verfrist je adem en helpt bij de spijsvertering. Het helpt ook het lichaam ontdoen van gifstoffen door het induceren van zweet.

Spijsvertering

Sommige kruiden helpen bij de spijsvertering en kalmeren en te verlichten buikpijn en gas. Kamille bloem kan buikpijn te verlichten en te helpen met het prikkelbare darm syndroom. Venkelzaad houdt de adem fris, vermindert gas en verlicht maagpijn. Ginger verfrist je adem en helpt bij de spijsvertering. Het helpt ook het lichaam ontdoen van gifstoffen door het induceren van zweet. Kale helpt voorkomen opgeblazen gevoel en bevat glutamine dat kanker voorkomt in het spijsverteringsstelsel. Peterselie helpt bij de spijsvertering en verfrist de adem. Het fungeert ook als een diureticum en helpt de nieren te reinigen. Spearmint verlicht indigestie en helpt bij spanning en hoofdpijn.

Voedingsstoffen

Sommige kruiden voeden cellen en voedingsstoffen. Lijnzaad bevat vezels en gezonde omega oliën; voedt de cellen en vermindert de ontsteking. Groene thee ontgift het lichaam. Het bevat cathechins die hechten aan moleculen ontgiften en verwijderen oxidanten uit het systeem en ook voedingsstoffen. Zeewier helpt als kruk softner, maar heeft ook essentiële voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft.

Ontgiften

Sommige kruiden ontgiften en het lichaam ontdoen van bacteriën / parasieten of virussen. Knoflook is goed voor het doden van bacteriën en het reinigen van de darmen en is goed voor de behandeling van het virus dat wratten veroorzaakt. Gouden zegel stopt zwelling in de darmen en doodt bacteriën. Groene thee ontgift het lichaam. Het bevat cathechins die hechten aan moleculen ontgiften en verwijderen oxidanten uit het systeem. Zoethoutwortel is een detoxifier. Het kan helpen bij het verwijderen van giftige stoffen uit de lever en het bloed. Pompoenpitten elimineert parasieten. Kurkuma is een anti-schimmel en fungeert als een bloed zuiveraar. Alsem poeder helpt bij het verwijderen van parasieten.