Welk type van insectenbeten Leave opgedroogd bloed?

Welk type van insectenbeten Leave opgedroogd bloed?

Insectenbeten kan irriterend voor de huid en kan ook leiden tot ernstige problemen voor personen die allergisch zijn, zoals anafylactische shock. Het verschil tussen een beet of steek is dat giftige insecten, zoals wespen, aanval als een afweermechanisme, en niet-giftige insecten, zoals muggen, bijten zich te voeden met het bloed van zowel mensen als dieren. Het is de niet-giftige insecten die vaak verlaten gedroogd bloed als gevolg van de beet.

Muggen

Muggen een vervelende bloedzuigende insect dat ook diverse ziekten kunnen verspreiden zoals malaria. Als de mug zuigt bloed van mensen en dieren, hij scheidt een stof die het bloed houdt stolt terwijl de insecten voedt. Dit zorgt ervoor dat het bloed te laten stromen nadat het dier is geslagen of is weggevlogen. Hierdoor kan gedroogd bloed verschijnen soms rond de beet gebied.

Daas

Een paard vlieg is een ander type van bloedzuigende insecten die kunnen achterlaten opgedroogd bloed in het gebied het heeft gebeten. Een beet van een vlieg paard kan heel pijnlijk en speeksel scheidt het insect veroorzaken een jeukende patch vormen op de huid en een kleine, met vloeistof gevulde klomp.

Teken

Teken kunnen laten vaak gedroogd bloed op de plek van de insect heeft gebeten, vooral op dieren. Een teek zal zich verankeren in de huid van zijn gastheer en voeden totdat het wordt volgezogen. Een mens zal meestal vinden de teek en verwijder het, maar het trekken van de teek uit de huid zal meestal leiden tot een klein beetje bloed te verschijnen. Op een dier, kan het vervelende insect blijven voor weken, terwijl het voedt. Indien het dier krassen op het bloed overvuld teek kan de teek barsten staat en laat een vrij grote hoeveelheid gedroogd bloed in het gebied.

Andere-bloedzuigende insecten

Andere bijtende insecten, die het bloed van mensen en dieren zuigen kunnen bestaan ​​herten vliegen, zwarte vliegen, muggen bijten, stabiel vliegen, luizen en zandvliegen. Al deze plagen kan gedroogd bloed te laten in het gebied van de beet, vooral als ze het gebied te verlaten voordat ze klaar eten en het bloed sijpelt uit de beet, of als ze worden gedood als ze bijten de gastheer.