Weird Symptomen van perimenopauze

Weird Symptomen van perimenopauze

Perimenopauze is de tijd tussen een voortdurende maar fluctuerende menstruele cyclus en de uiteindelijke stilstand, die bekend staat als de menopauze. Het kan duren tot 10 jaar, te beginnen al in de jaren '30 en voortdurende zo laat de jaren '50. Het kan ook een tijd van vreemde verlangens, verlangens, gevoelens en symptomen.

Soorten

Perimenopauze manifesteert zich in vele opzichten als hormonale veranderingen werken hun weg door het vrouwelijk lichaam. Er zijn twee soorten symptomen: negatief en positief. Discussies helemaal negeren vaak de positieve aspecten.

Potentiƫle

Wat is er raar over perimenopauze is het gebrek aan zichtbaarheid van deze levensreddende empowerment veranderingen krijgen in de standaard medische literatuur. Verrijking potentieel van het proces wordt vaak genegeerd.

Voordelen

Volgens Mary Ann Copson, oprichter van de Avondster Mood & Energy Wellness Center for Women, kunnen de voordelen van de perimenopauze zijn onder levendige dromen, sterker assertiviteit, een intolerantie van het hebben van zijn rechten geschonden en een verdiept gevoel van heelheid, onder anderen.

Significantie

Deze verandering is onderdeel van een vrouw vol leven expressie. Het waarschuwt haar een kritische overgang, zoals het begin van de menstruatie veranderde haar van een kind in een vrouw. Het is de kraan op haar schouder, dat begint om haar voor te bereiden op de evolutie net om de hoek.

Waarschuwing

Neem contact op met een arts als overgangsklachten symptomen ernstig zijn.