Weight Workout Routines

Weight workout routines is aangetoond dat ze helpen bij de bestrijding van de obesitas-epidemie die is geëxplodeerd in Amerika in de afgelopen decennia. Gewichtheffen routines veel baat het lichaam en helpen om het functioneren op een optimaal niveau.

Verbetert Bones Sterkte

Naarmate we ouder worden, onze botten beginnen te verzwakken. Gewicht-dragende oefeningen helpen sterk te houden onze botten door het verhogen van de fysieke belasting aan hen gesteld, het stimuleren van de vorming van nieuw bot. Gewicht opleiding kan nieuw bot te genereren wanneer het nodig is in een fenomeen genaamd botremodellering. Personen met osteoporose sterk profiteren van gewicht dragende oefeningen.

Gewichtheffen en Depressie

Gewichtheffen is gezegd om een ​​effect op depressie hebben. Een studie gepubliceerd in het 'Journal of Consulting and Clinical Psychology "gemeld dat de oefening niet hoeft te cardiotraining om depressie te verminderen omvatten. Vul uw geneesmiddelen regime met een gewichtheffen routine om verder te verminderen of te verminderen uw depressie.

Suggesties voor Workouts

Neem 20 tot 30 minuten van uw dag tot een gewijzigde gewichtheffen routine doen in uw huis om uw gezondheid en welzijn te verbeteren. Doen biceps krullen met een 2-liter fles. Leun tegen een muur met je handen gespreid schouderlengte apart voor een aangepaste push-up. Doe gewijzigd squats met behulp van een 5-liter emmer gevuld met vuil of grind.