Weight Loss Voordelen van Acai Berry

Weight Loss Voordelen van Acai Berry

De açai-bes wordt al aangeprezen als een gewichtsverlies wonder. Toch hebben veel critici waarschuwingen dat de acai berry fenomeen is een gewichtsverlies scam uitgebracht. De acai (spreek uit ah-sigh-ee) bes is een vrucht die groeit op de acai palmbomen in Brazilië. De açai-bes smaakt naar een mix van fruit en chocolade, wat bijdraagt ​​aan de toenemende populariteit. Het is ook laag in suiker. Het wordt beschouwd als een superfood vanwege de voedingsstoffen gevonden in de bessen. Door zijn voedingswaarde, er zijn gewichtsverlies voordelen toegeschreven aan de acai bessen.

Metabolisme Boost

Omdat de açai-bes bevat grote hoeveelheden omega-vetzuren, het veroorzaakt een toename van de stofwisseling van het lichaam. Het lichaam doet niet product omega vetzuren zelf. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-vetzuren zijn zalm, lijnzaad en walnoten. Gewichtsverlies diëten meestal raden het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-vetzuren, die kunnen bijdragen tot gewichtsverlies door het stimuleren van de stofwisseling zijn. Een boost in stofwisseling veroorzaakt calorieën sneller verbrand worden

Verminderde eetlust

Omdat de acai-bes is rijk aan vezels, als je het te consumeren, zal je langer een vol gevoel. De açai-bes bevat ongeveer 17 gram vezels, dat is meer dan de helft van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels mensen moeten eten. Vanwege het hoge vezelgehalte, zul je niet het gevoel honger zo snel en kan minder eten. Veel mensen melden minder snacken vanwege het hoge vezelgehalte in de acai bessen, waardoor ze zich minder honger.

Spijsvertering

Het eten van een vezelrijk dieet reguleert de spijsvertering. Hoge vezelgehalte van de açai-bes bevordert regelmatige spijsvertering en ontdoet ook het lichaam van vetresten en toxines. Deze resten zullen niet blijven in het lichaam, het bevorderen van gewichtsverlies.

Verhoogde Energie

Het eten van een dieet rijk aan antioxidanten, zal voedingsstoffen en vezels een persoon veroorzaken om veel energie te hebben. Wanneer een persoon is moe en traag, hij of zij heeft de neiging om meer te eten en gewicht te krijgen. Het hebben van energie en uithoudingsvermogen zal u helpen vast te houden aan een vetarm dieet. Je hebt ook meer energie om te oefenen. Acai bessen zitten vol antioxidanten, voedingsstoffen en vezels, die zullen bijdragen om deze energie te verhogen en bij te dragen aan gewichtsverlies.

Waarschuwing

Voordat u begint met een gewichtsverlies programma, raadpleeg dan uw arts. Kijk uit voor supplementen op het internet die niet 100 procent acai bessen kunnen zijn verkocht. Omdat de acai-bes is in hoge vraag, worden bedrijven die een minder effectieve acai product dat is niet 100 procent berry. Zorg ervoor dat u de lijst van ingrediënten te controleren voordat aankoop.