Weight Loss Tips voor vrouwen boven de 40

Het verliezen van gewicht en het handhaven van dat verlies is een uitdaging voor veel vrouwen, vooral als we in de menopauze. Een oudere vrouw lichaam is 20% efficiënter nemen in calorieën en het opslaan in vetcellen; dat betekent dat minder 200-400 calorieën per dag nodig. Naarmate we ouder worden, (vooral boven de 40) metabolisme is 10 tot 15% lager dan het vroeger was. Het goede nieuws is dat, in weerwil van dit, kunt u gewicht te verliezen en het weg te houden. Leren van een aantal nieuwe strategieën in hoe je omgaat met voedsel is de sleutel.

New Strategies

Het doel van het verliezen van gewicht en het beheer ervan is om je bloedsuikerspiegel stabiel te houden. Eten frequent (3 tot 5 keer per dag) is de sleutel. De uitdaging is natuurlijk, ligt in de goede keuzes die we maken en de hoeveelheid voedsel dat we consumeren. Debra Waterhouse, auteur van "slim af de Midlife vetcel," stelt het eten van uw grootste maaltijd tijdens de lunch, als calorie behoeften zijn het hoogst op het middaguur. Uw kleinste maaltijd zou moeten zijn bij het diner, omdat je stofwisseling stort na 18:00 en calorie behoeften zijn bijna nul.

Adele Puhn, auteur van "The Carb Zorgvuldige Solution," suggereert het eten van voedingsmiddelen en snacks die een evenwicht dat insulineresistentie beheert dus bloedsuikerspiegel stabiel gehouden worden te bevorderen. Puhn suggereert het eten van het ontbijt, bestaande uit eiwitten binnen een uur na het opstaan ​​om uw bloedsuikerspiegel te houden. Snacks moeten bestaan ​​uit rauwe groenten en fruit zoals appels, wortelen en broccoli. Lunch is mager vlees eiwitten en harde groenten. Het diner is eiwit met groenten en eventueel een zetmeel, zoals een aardappel, rijst, erwten, maïs of bonen. Pasta met bescheiden saus is beperkt tot niet meer dan twee keer per week. Controle over de porties is, letterlijk, in de palm van je hand als ze laat zien hoe je handpalm kan dienen als een maat voor diverse porties voedsel.

Water - Altijd en Daily

Beide diëtisten waarschuwen voor uitdroging. Het veroorzaakt mid-life vermoeidheid, en het het vermogen om te denken, oefening, slapen, werken en spelen beïnvloedt. Wanneer uitgedroogd, wordt het bloedvolume verlaagd, zodat de concentratie van cholesterol, vetten, glucose en afvalproducten te verhogen. Water is een koelvloeistof voor het lichaam, een smeermiddel, een oplosmiddel, en noodzakelijk om het transport van het lichaam. Acht of meer acht-ounce glazen per dag wordt aanbevolen. Een goede controle om te zien als je het drinken van voldoende water is om urine kleur te controleren; dient bleke kleur. Er is geen gewichtsverlies zonder voldoende inname van water.

Oefening

De oefening is een noodzakelijk ingrediënt in gewichtsverlies. Regelmatige lichaamsbeweging verbrandt calorieën en, na verloop van tijd, verhoogt de stofwisseling. Het vinden van een lichamelijke activiteit je wilt is belangrijk, want niemand van ons houden aan een oefening plan dat we niet willen. Zowel aërobe training en krachttraining zijn noodzakelijke componenten om een ​​gewichtsverlies, zoals aerobic activiteiten zijn uitstekend calorie branders en goed voor het cardiovasculaire systeem, terwijl het gewicht opleiding bouwt spieren.