Weight Loss Tactics

De essentie van het gewichtsverlies is vrij eenvoudig: het creëren van een calorie tekort, hetzij door de vermindering van het aantal calorieën je in, meer calorieën verbranden door middel van oefening, of een combinatie van beide. Er zijn echter een aantal manieren om te gaan over dit --- sommige mensen willen eten wat ze willen en het goed te maken met uren in de sportschool, terwijl anderen de voorkeur geven aan zelden oefenen maar hun calorie verbruik drastisch verminderen. Sommige mensen verlagen hun calorie-inname door het verminderen van grootte van de porties, terwijl anderen graag bepaalde voedingselementen groepen, zoals koolhydraten te elimineren, uit hun dieet.

Calorie Counting

Een belangrijke strategie voor gewichtsverlies is het tellen van calorieën. De meeste mensen niet echt weten hoeveel calorieën zij in de loop van de dag, waardoor het moeilijk is om een ​​calorie tekort creëren. Immers, als je niet weet hoeveel calorieën je begint met het is moeilijk om te weten of je het snijden genoeg of te veel.

Dus, een strategie voor gewichtsverlies is om nauwgezet tellen van calorieën, het bijhouden van gedetailleerde aantekeningen van alles wat je eet. Dit zal u helpen zowel set en ontmoet calorie doelen.

Koolhydraten Veranderen

Je lichaam moet koolhydraten om zichzelf te voeden. Dit betekent dat de gezondste een aanmerkelijk (ongeveer 40 procent) hoeveelheid koolhydraten. Er zijn twee soorten koolhydraten --- enkelvoudige koolhydraten en complexe koolhydraten. De eerste kan niet erg efficiënt worden verwerkt door het lichaam en worden daarom gemetaboliseerd als vet en niet als brandstof. Laatstgenoemde Anderzijds kan langzaam worden verwerkt en gebruikt op een als-nodig basis.

Dus, een andere strategie is om overdreven bewerkte koolhydraten, zoals wit brood, rijst en pasta (en iets anders gemaakt van wit meel) op te heffen en te vervangen door hun volkoren tegenhangers. Groenten zijn een goede bron van complexe koolhydraten, dus je moet hun inname toenemen.

Strength Training

Krachttraining is gewichtheffen dat hoge gewichten en lage herhalingen (4 tot 6 per set) gebruikt. Het richt zich ook op samengestelde oefeningen die meerdere spieren elkaar, zoals squats en bankdrukken gebruiken. Aangezien deze werken hele spiergroepen, ze maken je zweet en je hart pond als cardiovasculaire training doet. Echter, ze ook dwingen je lichaam om calorieën voor spiergroei te gebruiken, dus het versnellen van uw stofwisseling en waardoor het meer calorieën te verbranden wanneer u andere oefening of zelfs als je gewoon tv of slapen kijken.

Interval Training

Interval training is een uitstekende cardiovasculaire activiteit om gewicht te verliezen, omdat het high-intensity, low-duur. Het wordt gekenmerkt door korte uitbarstingen van intense activiteit gevolgd door langere bursts van lichtere activiteit. Een interval training kan hebben iemand werken zo hard als ze kunnen voor 30 seconden, daarna vertragen gedurende 2 minuten, dan herhalen.

Interval sessies zijn slechts ongeveer 20 minuten lang, dus als je echt de beste calorieverbranding ingang van hen, moet je oefenen op een matige intensiteit en een langere duur ook. Je kon joggen voor 10 minuten, dan doe je 20 minuten interval training, dan joggen voor 10 minuten, of gewoon gaan voor 40 minuten matige jogt op dagen dat je niet interval trein.