Weight-Loss Retreats voor Volwassenen

Gewichtsverlies retraites twee doelen dienen. Je gebruikt ze om te springen start uw gewichtsverlies routine, het leren van de instrumenten die nodig zijn om een ​​gezonde levensstijl te beginnen. Gewichtsverlies retraites helpt je weer op de rails of verbeteren van uw huidige gezonde levensstijl. De programma's op gewichtsverlies retraites omvatten lichaamsbeweging, voeding en levensstijl veranderingen, counseling en educatieve programma's. Gewichtsverlies retraites duren meestal acht dagen.

Rapid Weight Loss

U kunt gewicht verliezen snel op vele retraites. Snel gewichtsverlies optreedt als gevolg van dramatische, plotselinge veranderingen. Wellspring retraites zijn achtdaagse programma dat snel gewichtsverlies met behulp van een wetenschappelijke benadering van het verliezen van gewicht dat je kunt behouden wanneer je terug naar huis te produceren. Je verliest snel gewicht bij Birchcreek Gezondheid en Weight Loss Retreat vanwege hun agressieve jump start detox proces.

Geschiktheid

Gewichtsverlies retraites helpen beginnen een oefening routine te doen zodra je terug naar huis. De oefening is de enige manier om gewichtsverlies te behouden, versnellen de stofwisseling en de energie van het lichaam. De "Jump Start Your Life" programma op Birchcreek omvat begeleide ochtend wandelingen op de staat New York bergpaden je stofwisseling op gang te krijgen. Het programma leert het belang van letselpreventie en flexibiliteit door het aanbieden van stretching en Pilates lessen. De oefening opties aan te passen aan de conditie van het individu.

Voeding

Gewichtsverlies retraites hebben lessen die je leren over dieet en voeding. Hilton Head's gewichtsverlies boot camp omvat workshops over voeding. Woon kookdemonstraties en sessies die leren over boodschappen. Een culinaire gewichtsverlies specialist leert u hoe u een snelle, voedzame maaltijden te bereiden. Leer hoe je gezond vervangingen in maaltijden, hoe om te winkelen voor nietjes voor uw koelkast en voorraadkast, en hoe u de juiste voedingskeuzes te maken. Als een voorbeeld van wat je moet eten naar huis gaat, je eet gezonde maaltijden in de juiste porties.

Gedragstherapie

Cognitieve gedragstherapie bij gewichtsverlies retraites helpt lijners leren hoe je een gezonde levensstijl te handhaven. Wellspring Retreats wijst u naar een gedrags coach om u te begeleiden in uw gewichtsverlies reis. U bij te wonen groepstherapie sessies met je coach. De interactie met andere leden van de groep helpt je verbinden met anderen die gaan wel dezelfde strijd. Behavioral coaches blijven begeleiden u wanneer u naar huis terugkeren. Wellspring coaches samen met u voor drie maanden via een intensieve online nazorg programma.

Massage en Spa

Gewichtsverlies retraites niet alleen je leren over het laten vallen pond, gezond eten en levensstijl veranderingen. Je leert het belang van ontspanning, stress reductie en de zorg voor uw lichaam door middel van therapeutische massages en spa-behandelingen. Massages verlichten spierweefsel en verhoogt de bloedcirculatie. Birchcreek biedt meer dan 10 soorten massages, acupunctuur en reflexologie. Je leert dat gewichtsverlies en gezondheid omvatten meerdere componenten.