Weight Loss Program for Beginners

Iedereen wil een wonder manier om gewicht te verliezen. Voor de meeste mensen, het verliezen van gewicht behelst de elementaire aanpassingen van de levensstijl om je stofwisseling te verhogen, verbruiken minder vet en meer calorieën verbranden. Hoewel het lijkt misschien een eenvoudige vergelijking van minder eten en meer te doen, zijn er enkele trucs die u kunnen helpen meer gewicht te verliezen effectief.

Diet and Exercise

Elke arts en voedingsdeskundige zal u vertellen dat om gewicht je nodig hebt om minder te eten en meer te bewegen verliezen. U moet 3.500 meer calorieën te elimineren dan je verbruikt om te verliezen £ 1 Artsen zeggen dat het veilig is om te verliezen tot 2 pond. per week. Om dit te doen, zou je nodig hebt om minstens 7.000 calorieën per week, of 1.000 per dag te elimineren.

Begin met eenvoudige dingen, zoals het drinken van Light drankjes in plaats van gewone degenen. Reguliere frisdrank zijn ongeveer 250 calorieën, dus door het verwijderen van één frisdrank per dag, bent u al op uw weg naar het verliezen van een half pond per week.

Loop rond in de buurt voor 30 minuten per dag en je zal een andere 160 calorieën, afhankelijk van uw gewicht te verbranden. Kies vlees minder vet zoals kip en vis tot lagere vet inname. Vet bevat 9 calorieën per gram, waar eiwitten en koolhydraten 4 calorieën bevatten alleen. Alcohol bevat 7 calorieën per gram. Dus tanken op fruit voel je je voller, bieden minder calorieën en vet, en is het makkelijker voor je lichaam om te verteren.

Wanneer te eten

Wanneer u ervoor kiest om te eten een grote invloed op je stofwisseling. Als je regelmatig je lichaam verhongeren door het overslaan van maaltijden, je bent eigenlijk het remmen van een programma van het gewichtsverlies. Je lichaam interpreteert het overslaan van maaltijden als een noodzaak om calorieën te behouden en te vertragen uw stofwisseling naar beneden. Het eten van kleinere maaltijden gedurende de dag is een betere optie, omdat je lichaam niet de calorieën zal hamsteren. Dit zal je stofwisseling te stimuleren.

Eet niet een grote maaltijd voorafgaand aan het uitwerken. Je maag zal drukke verteren en het gebruik van uw lichaam metabolische middelen in je maag in plaats van het maximaliseren van je lichaam inspanningen. Een kleine snack of een proteïne shake voorafgaand aan het uitwerken kan helpen u activeren. Vervangen van calorieën na je workout kan je metabolisme stimuleren. Iets te eten binnen een half uur uit te werken en vervolgens een maaltijd binnen 2 uur zal u helpen de hele dag meer calorieën verbranden.

Quick Starts

Er zijn zo veel fad diëten die beweren te helpen snel gewicht te verliezen. Het probleem is dat als je niet de levensstijl veranderingen besproken in de vorige paragrafen aannemen, geen kick-start dieet zal het gewicht af te houden. Bedenk ook dat je veilig £ 2 kan verliezen. per week. Als je een veel gewicht te verliezen, kunt u in staat om te verliezen meer eerder op, maar in overleg met uw arts voorafgaand aan het doen van een extreme diëten, want deze kunnen een nadelige invloed hebben op uw gezondheid.

Eiwitrijke diëten kan last van uw nieren en lever. Vloeibare diëten kan verrekenen een elektrolyt onbalans met ernstige gezondheidsrisico's. Dit wil niet zeggen dat deze diëten zijn slecht, en ze helpen veel mensen gewicht te verliezen doen. De sleutel is om uw dieet in balans en geeft het lichaam de essentiële voedingsstoffen die het nodig heeft om te functioneren. Alles met mate is de sleutel tot gewichtsverlies op de lange termijn.