Weight Loss Plannen voor Kinderen

Weight Loss Plannen voor Kinderen

Plannen van het gewichtsverlies voor kinderen moeten draaien om een ​​evenwichtige voeding en dagelijkse lichaamsbeweging. Omdat kinderen groeien en ontwikkelen, moet gewichtsverlies nooit omvatten ernstige beperkingen voedsel. Ouders kunnen kinderen met een gewicht problemen te helpen door als een positief rolmodel richting van voeding en beweging.

Is een Weight Loss Plan Rechts voor uw kind?

Ouders overreageren vaak om een ​​normaal, gezond gewicht voor hun kinderen als een punt van zorg voor het kind populariteit, uiterlijk en toekomstige mogelijkheden. Ouders die last hebben van persoonlijke laag zelfbeeld en negatieve zelfbeelden kan ook een uiting van hun negatieve houding onnodig op hun kinderen.

Voordat u besluit uw kind heeft een gewicht probleem, overweeg dan uw kind lichaamstype en bouwen en rekening mee houden dat de puberteit veroorzaakt meestal lichte gewichtstoename bij kinderen. Neem contact op met uw kinderarts om te zien of uw kind een normaal gewicht voor zijn lichaam het type en de leeftijd. Een volledig lichamelijk door uw kinderarts zal geen gewicht probleem te bevestigen, en zij kunnen u helpen indien nodig een gezond plan van het gewichtsverlies te creëren. Met het advies en de begeleiding van uw kinderarts, kunt u beginnen met de uitvoering van een dieet van gezonde voeding en snacks om gewicht te verliezen.

Het creëren van een gezond plan van het gewichtsverlies

Het beste plan van het gewichtsverlies voor kinderen bestaat uit gezonde snacks en een uitgebalanceerd dieet van verse groenten en fruit, volkoren brood en granen, magere melk en zuivelproducten en magere eiwitten vlees, zoals mager rundvlees en kip, evenals andere eiwitbronnen, zoals bonen en noten. Ouders kunnen ook de plaats van alle high-suiker dranken, zoals frisdrank en sportdranken, met water, pure vruchtensappen en magere melk. Junk food snacks, zoals chips, koekjes en snoep, kan worden vervangen door gezonde snacks, zoals magere yoghurt, pindakaas en bleekselderij, pretzels en noten.

Het is belangrijk voor ouders om een ​​positief rolmodel voor hun kinderen met betrekking tot gezonde voeding zijn. Je moet het gedrag dat u verwachten van uw kinderen te weerspiegelen. Als uw kind nodig heeft om gewicht te verliezen, kun je ze niet dwingen om gezond te eten en u, als ouder, blijven calorierijke junkfood eten.

Plannen van het gewichtsverlies voor kinderen moeten ook de dagelijkse activiteiten en lichaamsbeweging. Ouders moeten de hoeveelheid tijd die hun kind kijkt televisie en speelt video games te beperken en moedig hem aan om een ​​fiets te rijden, schaatsen, zwemmen en doe iets anders die beweging vereist. Kinderen kunnen ook calorieën verbranden door te helpen rond het huis met de dagelijkse klusjes, zoals het nemen van de vuilnis buiten, stofzuigen en het oppakken van hun kamer.