Weight Loss Met Kariva

Weight Loss Met Kariva

Waarom staat er een vraagteken in de titel? Heeft gewichtsverlies met Kariva optreden? In een notendop, nee. Kariva is niet bevorderlijk voor gewichtsverlies. Momenteel is er geen pil die zelfs beweert te helpen gewicht te verliezen, en u zal worden hard ingedrukt om een ​​arts die off-label gebruik van de pil als een plan van het gewichtsverlies zal bevorderen vinden.

Birth Control, Hormonen en Water Weight Gain

De anticonceptiepil als Kariva werken om een ​​vrouw hormoonspiegels veranderen. De meeste bevatten synthetische hormonen zoals oestrogeen, estrodiole, desogestrel, progesteron en / of combinaties en permutaties daarvan. Het doel is evenwicht hormoonspiegels een normalere, kortere menstruatiecyclus activeren en om zwangerschap te voorkomen. De meeste vrouwen krijgen water gewicht tijdens hun ovulatie cyclus en door het houden van regelmatige periodes, de pil bijna altijd leiden tot water gewichtstoename gedurende ten minste vijf dagen van de maand.

Hoe Kariva Works

Anticonceptiepillen werken anders op verschillende vrouwen - nadat we elkaar allemaal verschillende chemie van het lichaam. De twee belangrijkste ingrediënten in Kariva zijn ethinylestradiol en desogestrel. Deze twee synthetische hormonen op het lichaam om ovulatie. Gecombineerd met suiker pillen en genomen op een 28-daagse cyclus, periodes stabiliseren, worden regelmatig en korter, en de kans op zwangerschap is aanzienlijk verminderd.

Uitzonderingen op de regel

Wanneer een vrouw de hormoonspiegels zijn veranderd meerdere dingen kunnen gebeuren. Veranderingen in de stemming, depressie en andere gedragsproblemen kunnen optreden. Dit is uiterst zeldzaam, maar het kan gebeuren. In het geval van depressie, vrouwen meestal de neiging om te veel eten en niet veel beweging, maar met emotionele euforie, kan een verhoging van eetlust komen maar uw energie kan verhogen. Meer energie staat gelijk aan meer oefening, die gewichtsverlies rechts gelijk? Zeker, op die manier, gewichtsverlies met Kariva of andere anticonceptie drugs kan worden bereikt, maar het is niet bewezen in studies. Plus, de meeste anticonceptie medicatie lijsten gewichtstoename als mogelijke bijwerking. Kariva is een van hen.

Side Effects zich bewust zijn van

Zoals bij elke anticonceptie, kunnen de bijwerkingen zijn breed en gevarieerd. Kariva is geen uitzondering. Bloedstolsels, beroerte en een hartaanval zijn de meest voorkomende, maar anderen zijn onder andere emotionele veranderingen, migraine, gevoelloosheid, pijn op de borst, misselijkheid, buikpijn en dat is slechts het topje van de ijsberg. Het is belangrijk te worden gecontroleerd door een arts van de anticonceptie.

Wat is het oordeel over Kariva en Weight Loss

Kortom, gewichtsverlies Kariva of andere anticonceptie medicatie niet werkt. Als u afvallen, waarschijnlijk kan worden toegeschreven aan de neveneffecten die geboortebeperking oorzaken name voor hormonale schommelingen. Het is geen goed idee om geboortebeperking als een middel om het gewichtsverlies te nemen, omdat in de meeste gevallen zal je gewicht.