Weight Loss Foods voor Vrouwen

Voedsel heeft helpen bij gewichtsverlies, dus het maken van de juiste keuzes is belangrijk. Eet gecontroleerde delen van de antioxidant-verpakt bessen, omega-3 verrijkte zalm en calcium-dichte, vetarme zuivelproducten om meer gewicht te verliezen en te bereiken doelstellingen van het gewichtsverlies.

Bessen

Bosbessen bevatten vezels en antioxidanten en zijn toegestaan ​​tijdens de meest beperkte fasen van een lage of geen carb dieet. Beide vezels en antioxidanten brandstof gewichtsverlies omdat vezels zorgt voor een langere periode van vol gevoel en antioxidanten vertragen het verouderingsproces en het metabolisme verhogen.

Hebben tot 1 kopje bosbessen per dag gedurende de meeste vezels en anti-oxidant voordelen, of doe er wat aan magere yoghurt of staal gesneden havermout.

Zalm

Zalm is een goede voeding voor vrouwen, omdat het een overvloed van omega-3 vetzuren, die de ontsteking te verminderen en te stabiliseren bloedsuikers bevat. Dit resulteert in een vol gevoel langer en houdt de stofwisseling gevoed en vetverbranding.

Eet zalm gegrild of zwart en voorzien van 3 oz. in dieet drie keer per week voor een optimaal resultaat.

Low Fat Plain Yogurt

Dairy is belangrijk voor gezonde botten en gewichtsverlies bij vrouwen. Magere yoghurt is een combinatie van calcium en eiwit, de belangrijkste componenten voor de gezondheid en gewichtsverlies.

University of Tennessee hoogleraar voeding, Michael Zamel, PhD., Presenteerde de bevindingen van de zijn studie over de impact van yoghurt op gewichtsverlies op de Experimental Biology conferentie 2003. Zamel geconcludeerd dat mensen die magere yoghurt aan hun dieet toegevoegd verloren meer gewicht dan degenen die alleen verminderde calorie-inname.

Studie deelnemers verminderde hun normale calorie-inname met 500 calorieën per dag, maar de ene groep verbruikt ongeveer 1100 mg calcium per dag, met inbegrip van drie porties licht yoghurt. De andere groep verbruikt slechts 500 mg calcium, de typische Amerikaanse zuivelconsumptie. Deze 12 weken durende studie gevonden dat yoghurt eters verloren 22 procent meer gewicht en 6,1 procent meer lichaamsvet dan degenen die dat niet deden.