Weight Loss Camps voor Kids in Ohio

Weight Loss Camps voor Kids in Ohio

Het verzenden van een kind met overgewicht naar een gewichtsverlies kamp in de zomer is gegroeid in populariteit. Overgewicht kan een sociaal stigma voor kinderen te creëren, en tenzij het gewicht is verloren, blijft het met hen voor hun hele leven. Met tarieven van obesitas bij kinderen in de lift, diabetes en andere gezondheidsproblemen zijn een grote zorg voor ouders van een kind met overgewicht. Het verzenden van hen naar een gewichtsverlies kamp helpt niet alleen hun gevoel van eigenwaarde, maar leert hen een leven lang gezonde gewoonten. Geen gewichtsverlies kampen voor kinderen op dit moment bestaan ​​in de staat Ohio. Verschillende bestaan ​​in Pennsylvania, die Ohio grenst.

Wellspring Pennsylvannia

Dit kamp stelt dat "Wellspring Pennsylvania is de enige wetenschappelijk onderbouwde co-ed gewichtsverlies kamp in het noordoosten. Onze zeer gemotiveerde medewerkers is geschikt voor jongens en meisjes tussen 11 en 18 voor een leuke zomer van nieuwe ervaringen, nieuwe vrienden en dramatische gewicht verlies. " Het houden van de inschrijving op 50 deelnemers zorgen voor gepersonaliseerde programma's en flexibiliteit. Voeding en culinaire lessen begeleiden rigoureuze activiteiten zoals wandelen, fietsen en teamsporten. Prijzen variëren van 1.000 tot 2.000 dollar per week.

New Image Camp op Pocono Trails

New Image Camp op Pocono Trails gelegen in Reeders, Pennsylvania, biedt een schilderachtig decor en bergachtig terrein. Alle kampeerders zijn gegroepeerd naar leeftijd in aangrenzende hutten, en de campus beschikt over een volledig medisch personeel, evenals een 24-uurs beveiliging. Een ter plaatse meer, twee zwembaden, een klimcentrum en avontuurlijke programma zijn slechts enkele van de kenmerken van het kamp. De kosten variëren van 600 tot 1.000 dollar per week.

Kosten

Hoewel de kosten van gewichtsverlies kampen zijn meestal veel hoger dan de traditionele zomerkampen, worden de programma's ontwikkeld met de input van professionele fitness en voedingsdeskundigen die helpen leren kinderen hoe actief en gezond hun hele leven te zijn.

Alternatieven voor Weight Loss Camp

Als Pennsylvania's kampen zijn te ver, te overwegen alternatieven voor verlies kampen zoals fitness en sportkampen gewicht. Sportkampen, hoewel niet direct gericht op gewichtsverlies, kan helpen leren kinderen een actieve levensstijl. Omdat deze soorten kampen zijn meestal veel goedkoper, zij een alternatief verlies kampen gewicht daar zij aërobe activiteit en vereisen het kind te oefenen gedurende de week. Veel kinderen kunnen uiteindelijk het verliezen van gewicht op dit soort kampen, dus als budget of afstand zijn een probleem, ze zijn het overwegen waard.

Voordelen van Weight Loss Camps

Wanneer een kind verliest overgewicht op een zomerkamp, ​​is zijn risico op diabetes en andere potentiële gewicht gerelateerde ziekten verlaagd. Gezonde gewoonten, zoals dagelijkse beweging en goede voeding kan helpen het leven van een kind te veranderen op een positieve manier, wat resulteert in een toename van zelfvertrouwen en het algemene vertrouwen.