Weight Loss Artritis

Uw gewicht kan een aanzienlijke invloed op uw reumatische aandoening. Daarom is het een goed idee om consequent bewaken van uw gewicht en zorg dat je het behoud van een gezond dieet, samen met een goede oefening programma. Hoe zwaarder je bent, hoe meer kans je hebt om artritis te ontwikkelen of verergeren uw conditie als u momenteel artritis. Uw gewrichten worden beïnvloed door gewichtstoename. Dit kan problemen voor andere onderdelen van het lichaam.

Gezamenlijke Stress

Als je gewicht of je overgewicht hebt, het draagt ​​bij aan de stress en spanning die wordt toegepast op uw gewrichten. In sommige gevallen kan de extra lengte helpt het kraakbeen, dat het materiaal tussen de gewrichten, slijten en verder de invallende artritis. Een manier om te helpen de controle van uw artritis is door het verliezen van gewicht. Soms zelfs een kleine hoeveelheid gewichtsverlies kan helpen uitroeien deel van de pijn en u beter het proces voelen. Gewichtsverlies kan de stijfheid tussen de gewrichten los te maken en kunt u meer vrij bewegen zonder pijn.

BMI

Om te bepalen of je overgewicht hebt, is het een goed idee om uw body mass index (BMI) te berekenen. Om je BMI te krijgen, gebruik maken van een online BMI calculator. Steek uw lengte in feet en inches en uw gewicht in kilo's, dan druk op de knop berekenen en uw BMI wordt berekend voor u. Bijvoorbeeld, een persoon die 5 voet 8 centimeter lang en weegt 190 £ zou een BMI hebben van 28,93.

Als uw BMI is 25 tot 29 u beschouwd als overgewicht, maar als je BMI 30 of meer bedraagt, wordt u beschouwd als zwaarlijvig. De BMI is een goed hulpmiddel om te gebruiken omdat het voorziet in andere metingen ook. Een BMI van 30 daadwerkelijk vertaalt zich in ongeveer 30 kilo overgewicht.

Overwegingen

Als je overgewicht hebt en u lijdt aan artritis, je slap als je loopt of u kunt leunen naar een kant. Het lichaam zal verschillende dingen aan te passen en te compenseren als er problemen zijn geassocieerd met artritis te doen. Als uw lichaam aan te passen aan de reumatische aandoening, kan het een ander gebied van je lichaam veroorzaken om eruit te komen van de aanpassing, zoals uw wervelkolom. Soms zul je proberen om zo veel druk te houden als mogelijk uit de zijkant waardoor je de pijn die uiteindelijk leidt tot de andere kant van het lichaam te lijden op de een of andere manier.

Zodra u begint om gewicht te verliezen, zal je een verschil in pijn en mobiliteit zien. Artritis u hierdoor langzamer, wat gepaard gaat met stijfheid in de gewrichten lopen. Gewichtsverlies zal uw mobiliteit en flexibiliteit te helpen, en je zal een vermindering van de hoeveelheid pijn die je voelt op een regelmatige basis te zien. Als u niet over een voldoende hoeveelheid gewicht te verliezen, kan het ertoe leiden dat u een operatie aan uw knie of heup later nodig in het leven.