Weed Pollen Remedy

Weed pollen is een airborne allergenen die hooikoorts veroorzaakt bij mensen die allergisch zijn. Onkruid vrij te pollen in de late zomer en vroege herfst, die jeukende keel, tranende ogen, niezen, hoofdpijn en sinus problemen te bevorderen. Tenzij u woont op een ijsberg, er zijn maar weinig plaatsen om te verbergen voor onkruid pollen, dus het is belangrijk om de juiste remedie die werkt voor u te vinden.

Hoe Allergieën Work

Het immuunsysteem produceert eiwitten genaamd IgE antistoffen om je te beschermen tegen wat zij beschouwt als een schadelijke stof als onkruid pollen. Hoewel pollen niet ziek zal maken, het lichaam reageert op het zoals het zou en releases histamine. Histamine zijn wat ertoe leiden dat uw allergie symptomen zoals gezwollen ogen, congestie en een loopneus. Door het nemen van een antihistaminicum of allergie shots, bent u in staat om te voorkomen dat de histamine uit het verstoren van het lichaam.

Antihistaminica

Er zijn twee soorten van over-the-counter en voorgeschreven antihistaminica u kunt gebruiken voor de bestrijding van onkruid pollen: de eerste generatie antihistaminica en tweede generatie antihistaminica. Eerste generatie antihistaminica kan een kalmerende werking bij mensen, die over het algemeen veroorzaakt slaperigheid veroorzaken. Deze geneesmiddelen zijn onder Benadryl Allergie, Vicks NyQuil, Chloor-Trimeton en Dimetapp Cold. De tweede generatie antihistaminica langer werkende en niet-sederende. U kunt een dergelijke tweede-generatie medicijnen tijdens de dag als Alavert of Claritine en neem dan de eerste generatie 's nachts zolang hun handelen tijden elkaar niet overlappen.

Allergie Shots

Allergie shots of immunotherapie worden uitgevoerd door een arts en gegeven aan mensen die lijden aan ernstige allergieën. Ze werken door het injecteren van gezuiverd allergeen extracten in je bloedbaan langzaam verhogen van uw tolerantie voor wiet pollen. Over het algemeen moet je een afspraak maken voor uw foto's een keer per week te maken voor een paar maanden voordat ze uw bezoeken te verminderen. Degenen die bètablokkerende geneeskunde moeten hun arts vertellen voordat u dit type van behandeling. Tijdens uw eerste behandeling zult u worden gecontroleerd om te zien of u een levensbedreigende bijwerkingen hebben. Verdere behandelingen moeten verminderde bijwerkingen van de blootstelling van het allergeen.

Weed pollenaantal

U hoeft niet te worden overrompeld door onkruid pollenseizoen. The Weather Channel op weather.com biedt een kaart van het land waar wiet pollen is op zijn slechtst. Je bent in staat om te zien waar wiet pollen is hoog en laag. Door regelmatig deze kaart bewaken, bent u in staat voor te bereiden op uw volgende aanval van allergie. Koop antihistaminica of maak een afspraak met uw arts om terug te vechten tegen de nadelige gevolgen van wiet pollen.