Weed Allergie-informatie

Weed Allergie-informatie

Weed allergieën leiden tot hooikoorts (bovenste luchtwegen problemen) omdat het immuunsysteem reageert op de pollen. Afhankelijk van waar je in de Verenigde Staten woont, onkruid pollen allergie seizoen is vanaf het voorjaar (april of mei) door de val (oktober of november), volgens Allergyescape.com.

Onkruid

Allergyescape geeft aan dat de meest voorkomende onkruiden die hooikoorts veroorzaken omvatten ambrosia, alsem, amarant, papegaaikruid, gele hond, Engels weegbree, Russische distel en cockleweed.

Symptomen

Symptomen van onkruid allergieën (hooikoorts) kunnen bestaan ​​uit hoesten; niezen; loopneus of verstopte neus; jeukende ogen, neus en keel; tranende ogen; vermoeidheid en post-nasal drip.

Behandeling

De behandeling bestaat uit het vermijden van het allergeen. Medicijnen, zoals antihistaminica, decongestiva en corticosteroïden kunnen oraal of oog of nasale spray worden toegediend, volgens de Mayo Clinic. Afhankelijk van de ernst, zouden zij over-the-counter of voorschrift sterkte.

Complicaties

De Mayo Clinic geeft aan dat als je een allergie voor wiet pollen je op een hoger risico op complicaties, zoals astma, die kan worden overgegaan het allergeen. Daarnaast heb je een hoger risico op het oor of longinfecties, sinusitis en eczeem.

Preventie

Preventie van onkruid allergieën omvat het beperken van uw tijd buiten wanneer pollen telt hoog zijn, met behulp van airconditioning en het houden van uw ramen gesloten, met behulp van een zoutoplossing spray om spoel je neus als je naar binnen komt, en het elimineren van onkruid uit uw tuin.

Immunotherapie

Volgens Allergyescape, zou je krijgt een reeks opnamen met steeds grotere hoeveelheden allergeen extract bevatten om uw immuniteit aan het allergeen te bouwen.