Way to Get Rid van Gas na galblaas operatie

Galblaas operatie wordt uitgevoerd om een ​​galblaas te verwijderen vanwege galstenen of ontsteking. De operatie brengt verlichting aan patiënten die lijden aan frequente aanvallen galblaas, maar er kunnen enkele pijnlijke problemen na de procedure zoals gas. Hoewel niet iedereen ervaart een toename van gas pijn na de operatie, kan die dat wel doen reliëf met behandeling te vinden.

Evalueer uw dieet

Het voedsel dat je eet bijdragen aan gas pijnen en een opgeblazen gevoel. Houd een dagboek voedsel van iedere hap die je lippen kruist. Je zal beginnen om patronen te zien in de voedingsmiddelen die worden gegeten en wanneer je gas pijn ervaren. Elimineer de voedingsmiddelen die lijken te zijn waardoor uw gas één voedsel per keer. Neem de tijd met het eliminatiedieet om zeker te zijn dat u het opsporen van de juiste voeding voor gas pijn.

Uw dieet moet vezels bevatten, maar het kan worden aan de wortel van uw gas probleem. Consumeer kleine porties vezelrijke voeding op een moment om ervoor te zorgen dat je voldoende vezels en te voorkomen dat u gas pijn. Melkproducten kan gas pijn veroorzaken als je lactose-intolerant. Let vooral op hoe deze voedingsmiddelen invloed hebben op uw conditie. Sommige patiënten ontwikkelen een intolerantie voor voedingsmiddelen na galblaas operatie, ook al hadden ze geen enkel probleem voor de ingreep.

Medicijnen over de toonbank

U kunt medicijnen gebruiken om zich te ontdoen van de bloat en de pijn van het gas te krijgen, terwijl je ervaart de symptomen. Deze medicijnen zijn zonder recept verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen. Ze werken snel om uw klachten te verzachten.

Medicijnen zijn ook beschikbaar om te gebruiken voor het eten van voedingsmiddelen die mogelijk problemen kunnen veroorzaken. Gebruik deze medicijnen wanneer u naar buiten voor het diner. Tenzij je weet dat elk ingrediënt wordt gebruikt in een recept als uit eten gaan, kunt u per ongeluk iets eten dat gas pijn veroorzaakt.

Herbal Treatment

Probeer kruidengeneesmiddelen voor een natuurlijke behandeling voor uw gas pijn. Pepermunt thee kan helpen met uw gas pijn en wordt gebruikt voor spijsverteringsstoornissen in de kruidengeneeskunde. Interessant, kan pepermunt helpen verlichten van de pijn van een galblaas aanval voor de operatie.

Kaneel toegevoegd aan je voeding kan helpen bij de spijsvertering na galblaas aanval. Kaneel gemakkelijk aan een aantal zoete gerechten. Maak kaneel thee voor een rustgevende remedie voor uw spijsvertering problemen.

Gember is een bekend kruid voor problemen met de spijsvertering. Houd wat gember bij de hand om misselijkheid en gas pijn te behandelen.