Waterstofperoxide therapie voor kanker

Waterstofperoxide therapie voor kanker

In de alternatieve gezondheidszorg arena waterstofperoxide heeft bewezen zeer effectief bij de behandeling van vele verschillende kwalen zijn. Een gebied dat onderzocht wordt is de behandeling voor kanker. Dr. Otto Warburg, Nobelprijswinnaar in de geneeskunde, bleek dat kanker niet in een zuurstofrijke of alkalisch milieu kunnen leven, maar gedijt in een zure omgeving. De theorie is dat het gebruik van een specifiek protocol peroxide een alkalisch milieu in het lichaam, een omgeving waar virussen, bacteriën en kanker niet kan gedijen kan maken.

De One Minute Cure door Madison Cavanaugh

De methode in Madison Cavanaugh's boek beschreven "The One Minute Cure" beschrijft een specifiek protocol voor het gebruik van 35 procent food grade waterstofperoxide om een ​​alkalisch milieu in het lichaam te creëren. In het protocol zet je een bepaald aantal druppels van het peroxide in gedistilleerd water en drink het drie keer per dag. Als u doorgaat met het protocol dat u het aantal druppels te verhogen tot een maximum van 30 druppels, en dan dalen terug naar een specifieke onderhoudsdosis. Dit protocol creëert een omgeving waarin je lichaam wordt sterker en meer kans om te vechten tegen de kanker, terwijl op hetzelfde moment het verzwakken van de kanker.

Houd in gedachten dat dit een specifieke graad van waterstofperoxide. Dit kun je niet vinden in een typisch drogist. Een ander gebruik dan 35 procent food grade peroxide zal niet werken.