Waterpik Flosser Replacement Tips

Waterpik Flosser Replacement Tips

Opgericht in 1962, Water Pik, Inc., actief onder de merknaam Waterpik, biedt een scala van producten uit masseren douchekoppen, een nieuwe innovatieve geïntroduceerd in 1974, om tandheelkundige zorg items. Beginnend in 2004 introduceerde het bedrijf de eerste draadloze water flosser. Veelzijdigheid van de flosser's wordt versterkt door haar meerdere verwisselbare oordopjes, die gespecialiseerde functies bieden.

Classic Jet Tip

Waterpik klassieke jet tip, JT-100E, biedt de standaard reinigingsapparaat voor tanden en tandvlees. Volgens de website van de fabrikant wordt het klinisch bewezen twee keer zo effectief als touwtje floss in het verbeteren van gezondheid van het tandvlees te zijn. Gebruik met beide van Waterpik's water flossers; de ultra water flosser en de draadloze plus water flosser. De fabrikant raadt aan het veranderen om de zes maanden. Om de waterdruk van de vervangende tip te veranderen, kiest u de klassieke hoge druk tip, JT-450E, of de lage druk tip, JT-360e.

Plaque Seeker tip

De Plaque Seeker tip, PS-100E, is het apparaat dat wordt gebruikt voor de implantaten, kronen en bruggen. Deze kunstmatige apparaten vereisen een gespecialiseerde tip als gevolg van de problemen die zij creëren. De Plaque Seeker gebruikt borstelharen plaque die opbouwt rond de kunstmatige hulpmiddelen in de mond te bereiken. Raden het veranderen om de drie maanden de tijd om verse borstelharen bieden.

Orthodonic Tip

OD-100E, de Orthodonic Tip, biedt nog een andere optie door Waterpik. Deze vervanging tip bereikt plaque rond beugels en draden. Volgens Waterpik het is klinisch bewezen dat drie keer zoveel plak als touwtje floss te elimineren. Vervang om de drie maanden.

Pik Pocket Tip

De Pik Pocket Tip, PP-100E, is de keuze voor de persoon met parodontitis. Een zachte druk tip levert lagedruk therapeutische spoelingen onder het tandvlees om de ziekte te bestrijden. De fabrikant adviseert het wijzigen van deze tips om de drie maanden.

Tandenborstel Tip

De Tandenborstel Tip, TB-100E, geeft de gebruiker een tip dat een tandenborstel en flosser combineert. Tandpasta is optioneel. Vervang deze tips om de drie maanden.