Water Pik Replacement Tips

Er is een alternatieve manier om de tanden schoon te maken en te verwijderen puin. Een monddouche maakt gebruik van water om tanden en tandvlees te reinigen; iets wat regelmatig poetsen en flossen niet kan volbrengen, grondig. Hoewel, er zijn veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in deze instrumenten, Water Pik, de opdrachtgever, produceert nog steeds de hoogste kwaliteit. Naast de manoeuvreerbaar, het water pik heeft een verscheidenheid van verwijderbare tips voor verschillende tanden en verschillende doeleinden.

Orthodontische

Als je bretels, weet u hoe belangrijk het is om te flossen, en toch hoe moeilijk het is om deze taak te volbrengen. Maar, het Water Pik Ultra monddouche, met zijn waterstraal technologie maakt het schoonmaken van uw tanden een stuk makkelijker. Het is gemakkelijk te manoeuvreren en wordt geleverd met zes tips, waaronder een orthodontische tip, evenals tandenborstel tips. Met behulp van deze tips, die drie keer effectiever zijn dan regelmatig poetsen en flossen, zul je de resultaten te zien in de twee weken of minder, voor een schonere glimlach.

De JT-103 tip is efficiënter bij het verwijderen van tandplak dan flossen. De jet tips is in staat om die moeilijk te plaatsen tussen de tanden en onder het tandvlees te bereiken te bereiken, het masseren van hen in het proces. De OD-100E orthodontische tip is voor die plaatsen die je zou normaal niet bereiken als gevolg van braces. Voor het spoelen, het PP100E pocket tip volledig verzadigd het tandvlees en de TB100E tandenborstel tip zorgt voor het poetsen, terwijl het gebruik van de waterstraal, tegelijkertijd. Deze tips zijn nuttig voor het reinigen van de tanden, ongeacht orthodontie of andere tandheelkundige apparatuur.

Gingivitis

Overmatige plaque opbouw leidt vaak tot ernstige tandvleesontsteking, genaamd gingervitis. Maar, poetsen en regelmatig flossen, kan gaan langs manier in het voorkomen gingervitis en tandbederf. Het probleem met regelmatig poetsen is dat deze methode verwijdert slechts enkele plaque. Echter, met behulp van de Personal Dental Water Jet kunt u bacteriën te verwijderen onder het tandvlees en het verbeteren van de gezondheid van uw tandvlees

De Personal monddouche worden geleverd met twee tips om u te helpen dit te bereiken feat. De JT-70E jet tip verwijdert tandplak en is efficiënter dan gewone flossen, omdat het kan schoonmaken tussen de spleten van de tanden, maar ook een onder het tandvlees, waar de plaque soms sluimerde. Bovendien masseert het tandvlees, verbeteren van de circulatie. De TC-70E tongpunt verwijdert bacteriën van de tong, dat is vaak de boosdoener voor een slechte adem. Beide van deze tips kunnen worden gebruikt met uw mondwater, het verlaten van uw mond niet alleen schoon, maar je adem fris, ook.