Wat zijn vloeibaar dieet Side Effects?

De vloeibare voeding is een extreme dieet dat geen solide inname impliceert. Dit alleen-vloeibare voeding wordt gebruikt voor snel gewichtsverlies, maar vanwege de bijwerkingen, wordt niet aanbevolen voor de meeste individuen.

Effecten

De vloeibare voeding kunnen op korte termijn bijwerkingen die leiden tot problemen op lange termijn te produceren. Vermoeidheid, duizeligheid, haaruitval, galstenen, constipatie, prikkelbaarheid, flauwvallen en koude-intolerantie zijn de korte-termijn bijwerkingen van het gebrek aan voeding en calorieën het dieet oorzaken. Meer ernstige problemen zijn hartproblemen, chronische spijsverteringsproblemen en coma of overlijden aan ernstige ondervoeding.

Identificatie

De vloeibare voeding is, zoals de naam impliceert, een voeding die alleen uit vloeistoffen. Vloeibare diëten duren één week, en omvatten geen vast voedsel dan ook. De algemene calorieverbruik van een vloeibaar dieet is ongeveer 400-800 calorieën per dag, vergeleken met 1300-2000 calorie minimum aanbevolen door artsen en voedingsdeskundigen.

Overwegingen

Mensen met gezondheidsproblemen zoals diabetes, hart problemen, problemen met de spijsvertering of een andere chronische gezondheidsproblemen of immuunsysteem kwesties geen kandidaat zijn voor een vloeibaar dieet. De risico's die samenhangen met een vloeibaar dieet complicerende een onderliggende gezondheidstoestand te groot zijn.

Misvattingen

Veel mensen gaan ervan uit dat de duizeligheid of vermoeidheid als gevolg van het zijn op een vloeibaar dieet betekent dat het werkt. Helaas, deze kunnen tekenen zijn van een ernstig probleem. Vloeibare diëten zelden leiden tot blijvend gewichtsverlies, met de meeste onderwerpen wint al hun gewicht terug op het eten van vast voedsel weer.

Waarschuwing

Proberen een vloeibaar dieet nooit zonder de goedkeuring van een arts die op de hoogte is van alle gezondheidsproblemen. Bijwerkingen van de vloeibare voeding dienen nauwgezet te worden gemonitord en gerapporteerd aan de arts voor het bepalen van de veiligheid van haar voortbestaan.

Beroemde Ties

Er zijn verschillende bekende personen die vloeibare voeding te gebruiken om gewicht te verliezen. Beyonce Knowles en Denzel Washington hebben de week lang vloeibaar dieet om gewicht te verliezen gevolgd. Beyonce is geen voorstander van de vloeibare voeding.