Wat zijn verschillende Low koolhydraten eten?

Er zijn drie belangrijke componenten in voeding: koolhydraten, vetten en eiwitten. Koolhydraten in voedingsmiddelen komen in drie vormen: suiker, zetmeel en vezels. Koolhydraten zijn een belangrijk onderdeel van een gezond dieet. Er zijn veel gewichtsverlies en het gewicht onderhoud diëten die bevordering van het eten van low carb voedingsmiddelen.

Vlees, gevogelte en vis

Vlees is een hoofdvoedsel op een low carb boodschappenlijstje. Alle soorten vlees, gevogelte, fout, nitraatvrij vleeswaren en vis zijn low carb.

Fruit

Low carb vruchten zijn meer beperkend. Aardbeien, bosbessen, bramen, meloen, citroenen en limoenen zijn low carb.

Groenten

Een low carb dieet is een veggie-liefhebbers droom. De lijst bevat artisjokken, komkommers, groene bonen, broccoli, spinazie, gele squash, okra, uien, paprika, spruitjes, courgette, selderij, champignons, sla, kool, prei, peultjes, beperkte hoeveelheden tomaten, aubergine en pompoen.

Zuivelfabriek

In de sectie zuivel, low carb voedingsmiddelen zijn alle harde en zachte kazen, kwark en roomkaas. Ook het maken van de lijst is zware slagroom, echte boter, eieren, zure room, en half en half.

Dranken

Water, light frisdrank, thee en koffie kunnen vrijelijk worden gehouden. Sugar-free Kool-Aid, Crystal Light mixen en dieet warme chocolademelk zijn ook toegestaan ​​op een low carb dieet.

Noten, oliën en Low Carb Brood

Nuts, noten meel, kokosolie en olijfolie zijn low carb voedingsmiddelen. Low carb brood van allerlei aard zijn ook op een low carb lijst liefhebbers.