Wat zijn Transition Lenzen in Glazen?

Transition lenzen in glazen zijn lenzen die veranderen van helder tot donker, afhankelijk van het licht in de kamer of buiten. Wanneer men draagt ​​overgang lenzen in zijn bril, zijn lens is duidelijk binnen, maar als hij loopt buiten de lenzen automatisch gedimd, zodat de bril nu lijken op een zonnebril. Wanneer hij terugkeert in de lens automatisch weer helder, zodat de bril nu terugkeren naar duidelijke soort leesbril.

Kenmerken

Transition lenzen bevatten een gepatenteerd materiaal genaamd foto chroomzuur kleurstof (zie hieronder referenties) die de lens zorgt voor een donkerder als het ultraviolet of UV-stralen detecteert. Wanneer het niet langer de UV stralen detecteert, opnieuw doorzichtig kleur. Transition lenzen werken met alle stijlen van de kozijnen en de meeste recepten.

Soorten

Soorten overgang objectieven omvatten enkele visie, bifocale, multifocale en progressieve lenzen. Enkelvoudige verwijst naar een vaste lens terwijl bifocale en multifocale verwijzen naar twee of meer lenzen in een brilmontuur. Het doel van dit soort lens om de gebruiker te voorzien van meer dan één soort visie, gewoonlijk lezen visie en algemene visie. Soorten materialen zijn onder plastic en verbrijzelen proof materialen.

Effecten

Wanneer een persoon draagt ​​overgangen lenzen in haar bril, kan ze beter te zien, omdat de lenzen automatisch aan te passen voor het felle zonlicht. Ze zal niet langer te turen in de zon, die rimpels rond de ogen vermindert. Zij zal haar ogen aan de schadelijke UV-stralen, zodat ze minder waarschijnlijk bepaalde oogziekten blootstelling aan UV straling zoals cataract (zie referenties hieronder) ontwikkelen.

Voordelen

Transition lenzen automatisch veranderen van helder naar donker door externe omstandigheden, zodat men niet hoeft na te denken over de bescherming tegen ultraviolette stralen. Als een persoon het dragen van de overgang lenzen, ze hem te beschermen. Transition lenzen te redden van de persoon van noodzaak om twee paar bril te kopen. Omdat ze het dubbele voor zowel zonnebrillen en duidelijke leesbril één bespaart geld met alleen de een bril. Men hoeft niet te herinneren waar hij zijn zonnebril omdat ze zich altijd op zijn gezicht. Een persoon hoeft niet te zijn bril elke keer gaat hij binnen of buiten te schakelen, omdat de overgang lens automatisch verandert. Transition lenzen zijn landelijk beschikbaar, zodat uw huidige provider hoogstwaarschijnlijk voert hen waardoor het gemakkelijk te vinden en ze kopen.

Waarschuwing

Zorg ervoor dat je een oog check-up krijgen jaarlijks door een bevoegde professional. Ook al draag je overgang lenzen kan een oogzorgspecialist oogziekten of veranderingen te detecteren in de voorwaarden van uw ogen en voorschrijven producten te verbeteren of uw huidige visie te behouden.